Acasa Agenda HR Vara aceasta este cel mai bun moment să-ți găsești job

Vara aceasta este cel mai bun moment să-ți găsești job

8 min citire
0
0
407

Tocmai ai terminat facultatea și nu-ți găsești un job fără experiență? Știm cum este să termini studiile sau să fii în continuare student și toți angajatorii să aibă mari așteptări de la tine. Mai știm și că vrei să simți din plin vara aceasta și să nu te afunzi doar în aplicări la joburi și în serii lungi de interviuri.

Încă ceva – amintește-ți că nu ești singurul care se confruntă cu aceste provocări. Ne-am gândit la tine și la toți prietenii tăi cu care vrei să te distrezi vara aceasta la festivaluri și în vacanțe, în timp ce îți găsești cu ușurință un job!

Summer Career Fair îți aduce la îndemână oportunități de angajare în țară și în afară. În plus, ai acces la o mulțime de îndrumări și resurse pentru cum să devii memorabil prin CV și la interviuri. Ești gata să-ți începi drumul în călătoria ta profesională? Iată ce te așteaptă:

 • Târg virtual cu sute de joburi special create pentru tinerii la început de carieră – Înainte de a aplica la un job, te ajută să investighezi puțin care sunt oportunitățile pe care ți le oferă angajatorii și care-ți vor fi responsabilitățile când vei primi jobul. N-ai nevoie nici de lupa lui Sherlock și nici de vreo hartă. Doar de câteva click-uri pe Hipo care te vor aduce pe Summer Career Fair, în fața ușilor deschise.
 • Podcast Carieră 360 – perfect de ascultat în mașină spre mare – Dacă vrei să schimbi playlist-ul cât timp ești în mașină sau în tren spre mare, dar nu știi ce să mai asculți, ce zici de un podcast fun cu care te distrezi și înveți în același timp cum să ajungi cât mai sus în carieră? Ok, dar mai concret, ce pot afla? Ai șansa să descoperi cum arată un CV „în trending”, cum să investești în tine anul acesta și ce spun cei mai apreciați angajatori din 2023 despre programele de internship. Află care au fost cele mai votate programe de internship din 2023 de către tineri și la ce companii poți aplica pentru ele. Toate acestea și multe alte discuții care îți oferă „o pereche de ochelari” pentru a vedea clar tot ceea ce se întâmplă astăzi în marile
  companii din România – doar în Podcast Carieră 360.
 • Quiz-uri de personalitate + ghiduri de carieră – Dacă nu știi încă spre ce domeniu să te îndrepți, ghici ce, nici Steve Jobs, Oprah Winfrey, J.K. Rowlling și Stephen King nu au avut un traseu profesional ușor la început. Ulterior, după ce au încercat să facă ceva ce le-a plăcut și-au descoperit talentul. Pentru că ești, probabil, încă în căutarea domeniului potrivit, vara aceasta fă-ți timp pentru tine! Te așteaptă quiz-uri de personalitate și ghiduri de carieră prin care afli mai multe despre pasiunile și potențialul tău! Pe acesta din urmă, ai șansa să-l dezvolți cât mai mult vara aceasta! Nu oricum, ci urmărind pașii experților din ghid pentru un interviu de succes! 

 •  

 •  

 • Noutăți și articole pentru dezvoltarea ta personală și profesională – Ești curios să descoperi ultimele strategii din 2023 prin care să-ți obții acel job la care te gândești de atâta timp? La secțiunea „Noutăți” de la Summer Career Fair pe Hipo ai acces la tehnici de job hunting prin Social Media, precum și răspunsuri la întrebările tale când vine vorba de un CV sau de
  un interviu de angajare. 

Domeniul tău preferat să numără printre următoarele?  

 • IT&C, Inginerie, Customer Support, Secretariat-Administrativ, Contabilitate, Finanțe-Bănci, Digital Marketing, Achiziții-Logistică. Daca da, atunci Summer Career Fair este exact oportunitatea pe care o căutai.

La secțiunile „Târg Virtual” și „Programe Recomandate” găsești detalii despre: 

  • Stagii de practică 
  • Programe de internship 

  • Programe de trainee

  • Joburi entry-level 

Poți aplica la orice job direct cu CV-ul creat în platforma Hipo sau, ca să fie și mai ușor, aplici fără CV, cu profilul tău Hipo. Atât de simplu!

Vara aceasta nu doar că îți găsești jobul pe care ți-l dorești de o grămadă de timp, dar ai și acces GRATUIT la un pachet întreg de resurse utile și fun pentru cariera ta! 

Hai la Summer Career Fair, chiar aici, la târgul de carieră online, și începe-ți călătoria profesională ca un expert!

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

A apărut nr. 75 al revistei HR Manager: Employee Experience – Cum construim experiențe centrate pe om

În nr. 75 al revistei HR Manager dezbatem pe larg subiectul Employee Experience (EX) și af…