Acasa Editorial Un motiv de mandrie

Un motiv de mandrie

3 min citire
0
0
852

Cu totii avem motive de mandrie. Imi este greu sa cred ca nu ar fi asa. Fie ca vorbim de o reusita personala, de succesul partenerului de viata, al copilului sau al celui mai bun prieten, fie ca vorbim de familie, de realizarile materiale sau pur si simplu de noi insine, fiecare dintre noi are acolo undeva, pitite sau expuse, cateva motive de mandrie. Ei bine, a venit momentul sa va mai ofer unul: Fiti mandri de colegii vostri din Cluj!

Nu stiu cum vedeti voi comunitatea din Cluj, dar acolo se intampla lucruri frumoase. In urma cu ceva timp, cand stabileam tema acestei editii, am avut un fel de revelatie: mi-am dat seama ca pana la acel moment ratasem unul dintre cele mai interesante subiecte legate de HR – piata muncii din Cluj, o piata aflata momentan sub semnul IT-ului si Outsourcing-ului, dar care are potentialul de a redeveni si un pol al Productiei.

Va invit sa descoperiti in aceasta editie o fotografie in cuvinte a pietei muncii din Cluj, in care, alaturi de profesionistii locali, am incercat sa surprindem acele mecanisme si elemente care au adus aceasta zona a tarii in atentia investitorilor straini. Am stat de vorba si cu Andrei Kelemen, directorul executiv al Cluj IT Cluster, o asociatie care si-a propus sa aduca Clujul la statutul de „hub regional de IT”, punand in miscare mai multi factori de decizie, fie ca provin din industrie, din invatamantul local sau din cadrul autoritatilor. Este un exemplu de „se poate si altfel”, unde „altfel” inseamna de fapt „mai bine”.

Si pentru ca imi place sa cred ca sunteti inspirati de interviurile si proiectele pe care le aducem in paginile revistei, am cules si de aceasta data cateva dintre cele mai frumoase experiente de HR. Iar la final, va propun o lista de carti pentru profesionistul si omul din voi.

Si continuati sa sHaRe-uti motive de mandrie! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roxana Maxim
Manager de proiect, HR Manager


Articol publicat in revista HR Manager, nr.29, octombrie 2013

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
 • săptămâna

  Săptămâna de lucru de 4 zile: un drum spre libertate?

  Privind dincolo de cifre și statistici, săptămâna de lucru de 4 zile pare să ofere un peis…
 • Eu, Omul

  Poate mai mult ca oricând, acum este imperativ să reflectăm asupra identității noastre uma…
 • Ecuația EX

  Employee Experience (EX) pune omul în centrul tuturor acțiunilor organizației. Nu mai este…
Incarcati mai multe in Editorial

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…