Acasa Staffing Speakeri mondiali de top, prezenți la cele cinci summituri de business organizate în cadrul Bucharest Tech Week

Speakeri mondiali de top, prezenți la cele cinci summituri de business organizate în cadrul Bucharest Tech Week

9 min citire
0
0
555

Între 22 și 26 mai, Bucharest Tech Week organizează cinci summituri de business nișate, pe arii precum Inovație, HR, Retail, Java și Software Architecture, găzduite de NORD Events Center by Globalworth. Summiturile vor fi formate din masterclass-uri și sesiuni tematice interactive, ce oferă participanților oportunitatea de a beneficia de cunoștințe și exemple de bune practici de la speakeri internaționali, cunoscuți experți și inovatori în diverse arii de activitate. Totodată, numeroase companii de top vor prezenta soluții și exemple inovatoare din industria lor, în zona expo adiacentă fiecărui Summit.

„În primele cinci zile, dedicate summiturilor de business, vom acoperi o multitudine de subiecte din zona tech și oferim participanților cunoștințe și exemple practice, alături de poveștile unor experți internaționali, specialiști în domenii de business diverse. Așadar, îi așteptăm pe toți cei pasionați de o aprofundare a tehnologiilor viitorului cu infuzie de know-how și exemple dintre cele mai inovatoare soluții din piață”, a declarat Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM Expo.

În cadrul celor 5 Business Summits vor fi prezenți speakeri selectați, experți în domeniul lor de activitate, care își vor împărtăși cunoștințele și experiența cu participanții.

Unul dintre aceștia este Dr. Frank Möbius, Head of Technology Management and Forecast BMW Group, responsabil de scouting-ul tehnologic și previziuni în cadrul diviziei de cercetare a grupului BMW. El și echipa sa identifică, analizează și evaluează noi tendințe tehnologice din diferite industrii și asigură implementarea cu succes a acestora în cadrul companiei. În cadrul evenimentului, acesta va vorbi despre cum să identifici tendințele tehnologice și cum pot fi integrate acestea în industria auto. Acesta va abora în discursul său și un proiect de pionierat într-un domeniu care deschide noi posibilități în proiectarea și personalizarea automobilelor – prin proiectul BMW iX Flow, mașina își poate schimba aspectul în mod digital, doar prin simpla apăsare a unui buton.

Un alt speaker internațional de top va fi Kelsa Albert, Global People Development Manager în cadrul Farfetch Group și lector asociat la Universitatea London South Bank, ce are o experiență de 10 ani în programe de dezvoltare a carierei, diversitate, echitate și incluziune. Aceasta va oferi participanților insight-uri despre cum pot companiile să creeze o cultură în care angajații să poată prelua controlul dezvoltării lor profesionale, să aibă o mentalitate de creștere și să reușească în carieră.

În prezent Digital Experience Lead la Mondelez International, Hamish Stacy are o experiență de peste 15 ani în gestionarea unor branduri de consum larg din Australia, Noua Zeelandă, Europa și SUA. El va dezvălui cum branduri precum Cadbury, Oreo și Philadelphia își regândesc ecosistemele pentru a crea valoare pentru consumatori și comercianți prin intermediul inițiativelor obținute pe baza datelor consumatorilor.  

Abdelfettah Sghiouar este Senior Cloud Developer Advocate în cadrul Google Cloud, iar anterior el a lucrat în centrele de date și infrastructuri din Maroc și Belgia. În cadrul summitului, acesta va discuta despre cele mai bune practici și abordări în arhitectura software și va oferi sfaturi despre implementarea soluțiilor cloud. Jean-Philippe Bempel, Java Champion si Senior Software Engineer la Datadog, are peste opt ani de experiență în sisteme de tranzacționare cu latență scăzută. Jean-Philippe va explica, în cadrul evenimentului, cum poate fi utilizat GC („Garbage Collection”, o funcție de recuperare a memoriei încorporată în limbaje de programare precum C# și Java) pentru a îmbunătăți performanța aplicațiilor și utilizarea resurselor.

Companii de top din România vin cu soluții inovatoare la summiturile de business din cadrul Bucharest Tech Week. Veți afla de la aceștia care au fost soluțiile inovatoare dezvoltate în industria lor.

În cadrul HR Masters Summit participanții vor putea cunoaște compania Joberty, o platformă regională unde angajații pot lăsa impresii despre cum este să lucrezi într-o companie IT și unde pot găsi candidații locul de muncă potrivit, precum și platforma nPloy, o platformă de recrutare bazată pe un algoritm AI care asigură potrivirea talentelor cu companiile în funcție de așteptările lor reciproce.

Participarea la Business Summits – 22 și 26 mai  – se face pe baza unui bilet ce poate fi achiziționat direct de pe https://www.techweek.ro/business-summits . Până pe 9 mai, acesta are un preț special de 269 EUR.

Bucharest Tech Week dedică weekendul 26-28 mai celui mai mare eveniment tehnologic B2C din România, expoziția Tech Expo, care va avea loc la Romexpo, Pavilionul B1, unde cei pasionați de tehnologie pot vedea și interacționa cu produse, servicii IT&C, prezentate de importanți jucători din domeniu, locali și internaţionali.  Participarea la Tech Expo este GRATUITĂ pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu înscriere în prealabil pe https://www.techexpo.ro/.

Organizatorul Bucharest Tech Week este UNIVERSUM Expo.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Staffing

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Ce cursuri poți urma în 2024 pentru a-ți dezvolta afacerea

Dezvoltarea profesională este o constantă importantă pentru orice persoană care urmărește …