Acasa Staffing Sistem de pontaj pentru activități eficiente de HR

Sistem de pontaj pentru activități eficiente de HR

6 min citire
0
0
467

AVITECH, în parteneriat cu primion, companie germană cu peste 20 de ani de experiență în doemniul furnizării de soluții pentru securitate, prezintă sistemul de pontaj prime Web Time.  Soluția are rolul de a eficientiza activitățile de HR grație integrării programelor de salarizare și a diferitelor reguli ce se pot stabili pentru generarea de diverse rapoarte (cine este prezent, cine este bolnav, cine este la sediul unui client, cine este în concediu, cine și cât a rămas peste program, cine lucrează de acasă etc).

Sistemul poate fi integrat în programele de salarizare folosite în mod obișnuit, precum DATEV, SAP, PAISY etc. Toate badge-urile utlizate de obicei pot fi folosite, inclusiv opțiunea de biometrie. Rezervările se pot realiza  prin intermediul unui PC, folosind terminale dedicate sau o aplicație Smartphone.

Interfețele programelor de salarizare permit calcularea orelor care generează plata suplimentară pentru depășirea programului de muncă, lucratul în timpul  noptii, în weekend-uri și în timpul sărbătorilor, iar apoi le trimite către sistemul potrivit, de exemplu SAP, PAISY, DATEV, Sage etc. Software-ul de pontaj de la Primion are o interfață certificată SAP HRPDC.

Statutul angajaților poate fi afișat într-un raport sau, optional, pe display. Primion prime WebTime inregistrează și verifică perioadele de prezență și absență. Timpul lucrat este evaluat și trimis către departamentul de payroll pentru procesare. Datele înregistrate pot fi folosite pentru statistici și rapoarte, iar gratie utilizarii modulului de înregistrare a timpului dedicat unui proiect, se pot calcula costurile proiectului, de exemplu.

Soluția de pontaj de la Primion este modulară, sigură, flexibilă și extensibilă. Aceasta poate fi integrată în sistemul de control acces. Astfel, accesul în clădire poate reprezenta începerea programului de lucru.  Sistemul de pontaj prime WebTime poate fi dezvoltat și pentru a include controlul accesului prin adăugarea prime WebAccess. Ambele aplicații utilizează aceeași bază de date, astfel că nu este necesară reintroducerea datelor.

Calcularea perioadei de timp petrecute peste program poate fi realizată automat prin stabilirea unor modele de lucru și reguli de alocare a timpului. Timpul de lucru rezervat este verificat ținând cont de reguli specifice pentru anumite zile și este alocat automat conturilor de depășire a timpului de lucru, dacă este necesar. Absențele precum concediile, calătoriile de afaceri sau programările medicale pot fi rezervate, de asemenea, foarte simplu cu ajutorul Primion prime WebTime.

Cu ajutorul acestei soluții, poți fi la curent cu cine este prezent, cine este bolnav, cine este la o întâlnire de afaceri sau cine este în concediu. De asemenea, poți afla cât timp s-a rămas peste program.

Caracteristici hardware:

 • Modular și multifuncțional
 • Compatibil cu ultimele tehnologii de proximitate precum LEGIC advant®, MIFARE® DESFIRE® EV1
 • Display tactil de 7’’
 • Grafică atractivă, cu diverse opțiuni de personalizare
 • Standard TCP/IP pentru integrarea în rețeaua existentă

Caracteristici software:

 • Integrare în programele de salarizare (DATEV, SAP, PAISY, Sage)
 • Integrare în sistemul de control acces
 • Planificarea turelor, planificarea concediilor
 • Rapoarte complete disponibile în diferite formate de fișiere, pdf, HMTL, Excel
 • Are la bază standardele IT folosite în mod obișnuit
 • Nu depinde de un singur sistem de operare
 • Construit pe baze de date SQL
 • Nu este necesară instalarea vreunui software
 • Transfer de date criptat
 • Funcționalitate maximă folosind Internet Explorer variantă>= 7.0 și Firefox varianta 1.07

Vrei să beneficiezi de avantajele sistemului de pontaj prime WebTime? 

Cere cotație de preț pentru sistemul de pontaj prime WebTime!


*Acest material este de tip advertorial.

 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Staffing

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …