Acasa Training Cum poţi obţine o bursă parţială de mii de euro pentru un program MBA la o şcoală de afaceri cu prestigiu

Cum poţi obţine o bursă parţială de mii de euro pentru un program MBA la o şcoală de afaceri cu prestigiu

4 min citire
0
0
470

de Constantin Pescaru

Managerii tineri şi ambiţioşi din România, ce pun preț pe investiția în noi cunoștințe şi realizează necesitatea networking-ului în dezvoltarea carierei profesionale, pot aplica la bursele parţiale pentru un program MBA la o şcoală de business cu prestigiu.

MBA (Master of Business Administration) este important pentru oricine înțelege valoarea dezvoltării continue atât pe plan personal, cât şi profesional.

Un astfel de program îți schimbă modalitatea de a gândi şi îți dezvoltă auto-educația, lucru esențial pentru a lua decizii corecte şi pentru a progresa în carieră.

De asemenea, leagă practica de teorie, ceea ce influențează viitoarea dezvoltare în lumea afacerilor.

Programul de MBA furnizează un set de instrumente absolut necesare oricarui manager modern pentru a face faţă mediului de afaceri în continuă schimbare.

Astfel, COTRUGLI Business School acordă în România, pentru al zecelea an consecutiv, bursele parțiale MBA şi Executive MBA (EMBA). Acestea se vor decerna în cadrul concursului anual „COTRUGLI Scholarships” (ce are loc în luna mai), care face parte dintr-un proiect complex de responsabilitate socială pe care școala îl derulează în partea de sud-est a Europei.

Cotrugli Business School beneficiază de acreditarea internaţională oferită de Association of MBAs (AMBA), fapt ce poziţionează COTRUGLI într-un grup de 200 de şcoli respectate. AMBA oferă o garanţie independentă a calității programelor de MBA şi reprezintă standardul cel mai înalt în educaţia postuniversitară de acest  tip.

Cum poţi aplica pentru bursele E/MBA Cotrugli Business School

  • Dacă ai un minimum de 5 ani de experienţă relevantă de muncă în poziţii de middle şi top management, ai absolvit o facultate şi vorbeşti fluent limba engleză, atunci poţi aplica pentru bursa EMBA. Taxa pentru programul de EMBA este 18,000 EUR + TVA.  Se vor acorda patru burse de 50% din valoarea totală, precum şi câteva burse de 30% din valoarea totală
  • Dacă ai un minimum de 3 ani de experienţă relevantă de muncă, ai absolvit o facultate şi vorbeşti fluent limba engleză poti aplica pentru bursa MBA. Taxa pentru programul de MBA este 10,000 EUR + TVA. Se vor acorda patru burse de 50% din valoarea totală, precum şi câteva burse de 30% din valoarea totală.

Aplică AICI pentru bursele COTRUGLI Business School

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Training

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Dezvoltarea brandului de companie și de angajator cu ajutorul internetului și al rețelelor de socializare

Strategiile de marketing joacă un rol crucial în determinarea succesului unei companii. El…