Acasa Agenda HR Se caută super-antreprenori în București și Cluj

Se caută super-antreprenori în București și Cluj

3 min citire
0
0
465

Impact Hub lansează cea de-a cincea ediție a Hubcelerator, programul de accelerare a startup-urilor care ghidează antreprenorii de la idee la un model de business real în 10 săptămâni. Pentru prima oară, programul va fi organizat în paralel, atât în București cât și în Cluj.

În general, doar unul din 10 startup-uri supraviețuiește primului an. Impact Hub caută pentru acest program antreprenori din orice domeniu de activitate, iar modelele de afacere pot fi variate, fie că este vorba de profit / non-profit sau modele de business hibrid. Se pune accent pe noutatea afacerii, pe pasiune și pe determinarea de a participa activ la accelerator.

Fiecare participant va primi un mentor dedicat, ales conform ariei de expertiză și necesităților sale și care îl va asista pe tot parcursul programului . Printre mentorii de anul acesta se numără: Alexandru Ghiță, Raluca Radu, Mihai Moghior sau Vlad Craioveanu. Lista completă a mentorilor e disponibilă pe site-ul evenimentului.

,,Hubcelerator reprezintă pentru noi unul din programele ancoră de susținere a antreprenorilor, iar pasul făcut în acest an de a organiza două ediții, atât în București cât și în Cluj, este o evoluție naturală a ultimilor doi ani. Suntem încrezători că mediul antreprenorial românesc este în continuă dezvoltare și ne bucurăm să contribuim la acest trend ascendent prin activitățile pe care le desfășurăm.”, a declarat Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub Bucharest și Cluj-Napoca.

Înscrierile se fac direct pe site-ul Hubcelerator până pe 25 septembrie, prin completarea formularului de aplicare. Startup-urile vor trece printr-o etapă de selecție, iar finaliștii vor începe programul efectiv pe 9 octombrie.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Intră în competiția celor mai bune campanii de Employer Branding din România

Employer Branding Awards, competiția națională dedicată campaniilor și proiectelor de empl…