Acasa Rewards Şcoala de Vară pentru studenţii pasionaţi de resurse umane are o nouă generaţie de absolvenţi

Şcoala de Vară pentru studenţii pasionaţi de resurse umane are o nouă generaţie de absolvenţi

5 min citire
0
0
548

De săptămâna trecută, Şcoala de Vară pentru studenţii pasionaţi de resurse umane are o nouă generaţie de absolvenţi.

În acest an, 20 de tineri au beneficiat de un program intensiv de pregătire în cele mai importante arii de HR: Strategie, Recrutare şi Selectie, Formare şi Dezvoltare, Managementul performanţei, Compensaţii şi Beneficii, Dezvoltare organizaţională şi Legislaţie.

Le-au fost alături peste 20 de mentori , manageri şi specialişti HR din companii cunoscute din România, care le-au împărtăşit din cunoştinţele lor şi le-au oferit feedback şi îndrumare, sub forma unor sesiuni de training, prezentare şi best practices.

Participanţii au avut ocazia, printre altele, să înveţe prin gamification, să viziteze Uzina Dacia Mioveni şi să rezolve un studiu de caz complex în care au pus în aplicare informaţiile acumulate. Ei au fost evaluaţi de un juriu format din membri HR Club şi au primit diplome, premii şi, bineînţeles, încurajări şi felicitări.

Pentru absolvenţi, procesul de învăţare şi conectare cu domeniul resurselor umane nu se încheie aici, deoarece HR Club le-a acordat un membership anual  în comunitatea profesioniştilor de HR din România. Astfel, ei vor avea ocazia de a participa la seminariile, workshop-urile şi conferinţele organizate de HR Club. Mai mult, Şcoala de Vară le-a oferit participanţilor şi oportunităţi de angajare şi internship, punându-i direct în legătură cu companiile reprezentate de mentori.

Dana Cavaleru, Director Executiv HR Club, a declarat: “Sunt bucuroasă că am putut să oferim această experienţă de învăţare unui număr de 20 de tineri interesaţi de domeniul resurselor umane. Sper că aceste 2 săptămâni intense oferite prin implicarea voluntară a peste 25 de membri ai comunităţii noastre să fie startul unei cariere de succes în domeniu!”

Ce spun absolvenţii?

Silvia Cărăşel, 23 ani, Timişoara: “Pe parcursul celor două săptămâni m-am provocat să dau sens lucrurilor în care cred, să împărtășesc idei, să învăț din experiența tutorilor și să mă inspir din fiecare poveste. În urma acestei experiențe m-am cunoscut mai bine și mi-am conturat o idee despre ceea ce vreau să fac în viitor. În fiecare moment am simțit că mai fac un pas în învățare, că lucrurile capătă contur, că ele contează.”

Vlad Dabija, 21 ani, Braşov: ”În cele două săptămâni, unde am cunoscut oameni excepționali de la care am avut ce învăța, am găsit un drive în interiorul meu, pe care-l căutam de ceva timp. Vreau doar să mulțumesc celor care țin HR Club în viață și nu au alt scop decât de a ține în mișcare acest domeniu de resurse umane, care este atât de greșit perceput de marea majoritate a oamenilor.”
Miruna Azoiţei, 20 ani, Bucureşti: “Am învăţat aici să-mi pun întrebări, să-i observ pe ceilalţi, să învăţ din erori. Mulţumesc, HR Club, pentru că mi-ai arătat în ce să investesc!”

*Acest articol este un parteneriat media.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Rewards

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …