Acasa Rewards Cardul Pluxee Cadou – pentru ca fiecare coleg din echipa ta să se bucure mai mult de ceea ce contează

Cardul Pluxee Cadou – pentru ca fiecare coleg din echipa ta să se bucure mai mult de ceea ce contează

6 min citire
0
0
2,216

Cu sărbătorile de iarnă apropiindu-se cu pași repezi, ne gândim cu toții la momentele speciale petrecute alături de cei dragi. În această perioadă plină de bucurie, nu ar trebui să uităm să împărtășim emoția sărbătorilor și cu colegii noștri. Chiar dacă am sărbătorit împreună reușitele și proiectele din acest an, Crăciunul este momentul perfect pentru a ne arăta recunoștința și aprecierea față de efortul depus și micile victorii obținute zi de zi.

Este cunoscut faptul că alegerea cadoului potrivit poate fi o provocare. Acest lucru reiese și dintr-un studiu recent care arată că 49% dintre români preferă să ofere mai departe cadourile de Crăciun care nu le plac, în comparație cu doar 11% dintre spanioli, 17% dintre francezi și 25% dintre italieni. Cardul Pluxee Cadou devine astfel opțiunea perfectă pentru a nimeri din prima cadoul perfect pentru fiecare și a oferi bucurie autentică echipei tale de sărbători.

Companiile care arată angajaților că doresc să contribuie la bunăstarea lor dincolo de sfera profesională și să îmbogățească momentele lor de timp liber, au angajați mai implicați și mai motivați. Iată de ce sărbătorile de iarnă sunt o oportunitate de a construi relații autentice și semnificative cu cei din echipa ta cu ajutorul cardului Pluxee Cadou. Și de ce nu, cel care se ocupă de cadourile de Crăciun în fiecare an, se poate bucura de o mică victorie personală: alegerea cadoului potrivit din prima.

Iată de ce merită să oferi acest beneficiu extraordinar echipei tale:

1. Flexibilitate si personalizare. Cardul Pluxee Cadou reprezintă alternativa modernă a tradiționalului cadou de Crăciun. Colegii tăi pot alege singuri cadourile preferate dintr-o gamă variată de produse, oferită de partenerii Pluxee din întreaga țară, de la  îmbrăcăminte, încălţăminte, cosmetice, electronice, până la bijuterii, jucării, mobilier, cursuri, vacanțe și cărți.

2. Beneficii financiare.  Suma încărcată pe cardul Pluxee Cadou este scutită de impozitul pe venit de 10% și nu intră în baza de calcul a contribuțiilor sociale, având un plafon de 300 lei per angajat și/sau copil minor, (per eveniment). Acest beneficiu adaugă valoare relațiilor din echipă, contribuind la bunăstarea angajaților în afara orelor de muncă.

3. Alimentare ușoară și rapidă. Poți încărca cardurile Pluxee Cadou ori de câte ori dorești să oferi un cadou de sărbători. Procesul de încărcare este simplu și rapid, desfășurându-se direct din platforma Pluxee pentru clienți și comercianți.

4. Rețea vastă de parteneri și oferte speciale. Cardul Pluxee Cadou deschide poarta către o varietate de produse disponibile atât în magazine fizice, cât și online. Partenerii noștri, printre care Smyk all for kids, Intersport, Hervis, Meli Melo, CCC, Cărtureşti, Libris.ro, Cinema City, Therme, bilete.ro,  Altex/ Media Galaxy, oferă o gamă diversificată de opțiuni.

5. Tendințe în creștere.  Numărul tranzacțiilor virtuale cu cardul cadou a înregistrat o creștere semnificativă, cu 35% mai mare față de anul trecut. Am observat apetitul crescut al beneficiarilor noștri pentru categoriile de fashion, electronice & electrocasnice, home & deco și jucării, justificat prin ușurința cu care oricine își poate comanda acasă foarte rapid și comod cadoul dorit.

Să oferi cadoul potrivit de Crăciun de la bun început, este o mică victorie. Hai sa creăm bucurie împreună!

*Acest articol este unul de tip advertorial.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Rewards

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Importanţa Role Game-ului în identificarea candidatului ideal

De Vlada Toma și Dan Luca Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descop…