Acasa Agenda HR Coaching & business leadership: the next level

Coaching & business leadership: the next level

2 min citire
0
0
616

Consulteam lansează în România şcoala de coaching Erickson College International, acreditată de International Coaching Federation (ICF) și cu 36 de ani de experiență în livrarea de programe de dezvoltare pe zona de coaching & business leadership.

,,The Art & Science of Coaching” este un program care se adresează celor care doresc să înveţe şi să practice coaching-ul la un nivel avansat: leaderi, manageri şi profesionişti de HR care îşi doresc să beneficieze de tehnici de coaching cu largă aplicabilitate practică. Școala a fost înfiinţată în 1980 şi este una din cele mai renumite din lume, cu peste 40.000 de absolvenţi în 27 de ţări şi sediul central în Canada.

Prima serie a şcolii va susţinută în România de Marilyn Atkinson, PH.D și fondator. Perioada de desfăşurare a primei sesiuni este septembrie 2017 – martie 2018.

Care e miza coaching-ului, de fapt?

Abordarea structurată a coaching-ului şi orientarea către soluţii sunt instrumente care le permit trainerilor şi mentorilor să conducă orice conversaţie către un scop bine definit şi rezultate vizibile. Ca metodă de management, coaching-ul ajută oamenii să obţină satisfacţii mai mari legate de muncă lor, să îşi dezvolte potenţialul de leadership şi să îşi alinieze obiectivele personale cu cele ale organizaţiei. Atunci când este aplicat în business, coaching-ul permite o mai bună înţelegere a viziunii de business, ajută la motivarea echipei, inspiră şi menţine entuziasmul angajaţilor.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Explorează cele mai noi tendințe și strategii în HR la Employer Branding Conference 2024

Într-o perioadă caracterizată de schimbări rapide și imprevizibile în societate, relația d…