Acasa Agenda HR HR Club lansează primele certificări autohtone în resurse umane

HR Club lansează primele certificări autohtone în resurse umane

2 min citire
0
0
681

Asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România, HR Club, a lansat primul sistem de certificare 100% românesc care vizează trei niveluri de senioritate: generalist, integrator şi strateg. Prima sesiune de certificare va avea loc în Bucuresti, în perioada 12-16 iunie 2017.

Această certificare a fost dezvoltată pentru a oferi profesioniştilor din domeniu o imagine asupra competenţelor în HR la un moment dat, pe toate ariile relevante de expertiză, şi, totodată, un ghid  pentru dezvoltarea profesională viitoare. Examenul de certificare este bazat pe studii de caz inspirate din situaţii reale din companii multinaţionale sau româneşti, evaluează competenţele practice ale profesionistului în HR și doar într-o mică măsură cunoştinţele teoretice. Din acest motiv, înscrierea la Examenul de Certificare nu presupune parcurgerea anumitor cursuri.

„Specialiştii HR, aflaţi în diferite etape de dezvoltare a carierei lor, se pot înscrie începând cu jumătatea lunii mai la prima sesiune de certificare HR Club. Suntem foarte mândri să lansăm această Certificare bazată pe Modelul de Competenţe în resurse umane HR Club lansat în 2016, un deziderat al comunităţii de resurse umane încă de la înfiinţare, în 2004”, spune Dana Cavaleru, director executiv HR Club.

Descrierea completă a certificărilor se găseşte pe pagina dedicată de pe website-ul asociaţiei. 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Cum să menții un echilibru sănătos între job și viața personală: 3 metode care funcționează

Atunci când ești și angajat și părinte, cele 24 de ore dintr-o zi par să nu fie suficiente…