Acasa Agenda HR Sănătatea şi echilibrul interior sub presiunea socio-profesională. Tabuul din spatele statutului social

Sănătatea şi echilibrul interior sub presiunea socio-profesională. Tabuul din spatele statutului social

5 min citire
0
0
528

Revista CARIERE adaugă la seria evenimentelor sale o nouă conferință, „Sănătatea şi echilibrul interior sub presiunea socio-profesională. Tabuul din spatele statului social„, care are loc pe 24 octombrie, la Hotel Internațional București. Dezbaterea este dedicată managerilor din companii, iar discuţiile vor avea ca temă sănătatea angajaților!

Stresul socio-profesional poate genera tulburări de sănătate. Cum ne protejăm angajații? Si cum ne protejăm noi, pe noi, dar și pe cei din jurul nostru, cum păstrăm un echilibru atât la serviciu, dar și acasă, pentru un stil de viață sănătos? Știm să ținem departe de viața noastră depresia, burnout-ul şi alte dezechilibre emoţionale și să rămânem în echilibrul generator al stării de bine?

Toate acestea, precum și multe alte aspecte legate de echilibrul nostru interior, ca profesionişti, vor fi discutate și analizate cu specialiștii prezenți la eveniment: medici, psihologi, avocați, lideri de opinie și, desigur, HR Manageri și General Manageri.

Evenimentul se adresează unei audiențe diverse, compuse din: top și middle manageri, factori de decizie din diverse companii, lideri de opinie, antreprenori, dar și oameni interesați de starea lor de bine și a echipelor în care lucrează.

Câteva dintre subiectele ce vor fi discutate:

  • Riscurile psiho-sociale și stresul la locul de muncă, printre cele mai mari provocări în materie de securitate și sănătate în muncă;
  • Managementul frustrărilor la locul de muncă – dublă perspectivă, angajat-angajator;
  • Impactul stresului la locul de muncă asupra organizațiilor și economiei acestora;
  • Responsabilitatea angajatorului față de angajați – măsurile ce trebuie luate pentru a preveni apariția sindromului de burnout într-o organizație;
  • Recuperarea în burnout. Anul sabatic sau reconversia profesională?

Printre speakeri se numără: Key Note Speaker Prof. Univ. Dr. Luiza Spiru, Fundația „Ana Aslan”; Dr. Ioana Mîndruţă, Medic Primar Neurolog, Vicepreședintele Societății Române de Neurofiziologie Clinică Electrodiagnostică (ASNER); Anca Covaciu, Learning Architect, MMM CONSULTING INT’L Romania; Dr. Mircea Mârzan, Director Executiv, Fundația Internațională „Ana Aslan International”; Dr. Răzvan Trașcu, Medic medicină de familie, specialist ecografie, expert medic, Departamentul Studii şi Strategii de Dezvoltare din Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti; Dana Bărăgan, Președinte Fondator, Asociația cultural-coreeană; dr. Sabina Marcu, Medic Director, Boehringer Ingelheim și alții.

Moderatorul evenimentului: Daniela Palade Teodorescu, Redactor-Şef Revista CARIERE.

Supporting Partner: Boehringer Ingelheim

Partner: MMM Consulting INT’L Romania

Organizing Partners: Editura Trei, Nestle

Media Partners: Revista HR Manager, HR Club, Revista Biz, Wall-Street.ro, Portal HR, DoingBusiness.ro, Jurnalul de Afaceri, Repatriot, Elite Business Women, RFI România, Revista Politici de Sănătate, Explore Medicine TV, GhidCabinet.ro, Mozaic Media.

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteți contacta pe Nicoleta Iacob, 0736 64 86 40 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …