Acasa Agenda HR Rodica Obancea antrenează HR-ii pentru a obţine soluţii inovatoare

Rodica Obancea antrenează HR-ii pentru a obţine soluţii inovatoare

3 min citire
0
0
463

de Atena Enea

Comunitatea Great Co. Great HR organizează pe 18 august, la sediul Unicredit, începând cu ora 15:00, Specialist în HR 3.0, a doua ediție a seriei de evenimente dedicate profesioniştilor în resurse umane. Pornind de la dificultățile întâlnite zi de zi în organizații, evenimentul vine cu soluţiile funcționale descoperite de către membrii comunității Great Co. Great HR. Cu alte cuvinte, o companie “great” este definită de un HR “great”.

Pe lângă ideea futuristă de a schimba și menține schimbarea din departamentele de HR, noutatea acestui eveniment este însoțită de structura abordată – World Café. Rodica Obancea, Professional Certified Coach (ICF), va modera această sesiune de lucru ce va antrena membrii comunității la discuțiile deschise și idei creative, din care se vor obținute răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări ale specialiștilor în HR.

„Great Co. Great HR este mediul care aduce împreună profesioniștii din HR cu viziune. Proiectul îşi propune, printr-o serie de evenimente periodice, alcătuite din conferinţe şi sesiuni aplicate, să analizeze tendinţele internaționale, aplicabilitatea lor în piață, dorinţele şi nevoile angajaţilor și să găsească soluţii inovatoare cu ajutorul cărora să creeze noi standarde în performanța HR-ului. Și toate acestea prin dezvoltarea viziunii personale a profesionaliștilor în HR ai celor mai mari angajatori dinRomânia”, explică Alina Anghel, General Manager la Inspire Group.

Conceptul inițiat de Inspire Group și Rodica Obancea este dedicat specialiștilor în resurse umane, care vor să ducă inovația din HR-ul din România la rang de artă. Proiectul a întâlnit până în prezent 120 de specialiști în HR interesaţi de schimbare şi inovare, printre obiectivele acestora numărându-se și determinarea valorii adăugate pe care o poate aduce un HR sau poziționarea HR-ului care își doreşte să devină un partener real pentru business.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…