Acasa Agenda HR Recrutarea in era ONLINE BIG DATA

Recrutarea in era ONLINE BIG DATA

2 min citire
0
0
459

Accesul la BIG DATA in mediul online face ca recrutarea sa fie mai putin un proces manual, bazat pe intuitie. Analizele predictive si evaluarea online automata vor deveni arii cheie in recrutare, chiar daca ambele sunt inca intr-un stadiu emergent.

In prezent, poti sa analizezi automat bazele de date cu talente si sa-ti formezi pepiniere in functie de activitatea de job-search a candidatilor (pasiv, neutru, semi-activ, activ) astfel incat sa te concentrezi pe oamenii dispusi sa discute cu tine despre noi oportunitati decat sa suni la intamplare contacte din baza de date. Daca folosesti Google, Baidu sau Bing poti sa gasesti pana la 3 miliarde de posibili candidati, in orice moment.

Dar oare cat de mult se simplifica recrutarea in momentul in care incepi sa ai acces rapid la tot mai multi candidati?

Aki Kakko, specialist in recrutare, talent attraction si employer branding, este pregatit sa va povesteasca mai multe detalii picante despre Active talent database pe 21 noiembrie, la HR Tech!

 

“Misiunea mea este sa disrup industriile de recrutare si HR. Le ofer oamenilor de HR puterea de a-si face mai bine jobul cu ajutorul unor instrumente mai avansate”, Aki Kakko

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…