Acasa Agenda HR Provocări în Managementul Performanței

Provocări în Managementul Performanței

2 min citire
0
0
479

Managementul performanței a fost tema Conferinței Managementul Performanței în România, desfăşurată între 19 și 21 Noiembrie la Sibiu. 16 vorbitori din domenii de activitate variate au prezentat cele mai noi tendințe în managementul performanței și au  adus discutat pe baza studiilor de caz relevante, din cadrul propriilor companii, pentru cele trei module: strategic, operațional și individual.

Conferința a reunit peste 70 de participanți și a reprezentat o bună ocazie de învățare și networking. Comunicarea deschisă, schimbul de experiențe și dezbaterile sunt elementele ce au definit atmosfera evenimentului. Ediția a V-a s-a individualizat prin accentul pus pe experiențele proprii și pe studiile de caz, conform dorințelelor participanților, exprimate la edițiile trecute.

Prezentările din cadrul conferinței au variat de la prezentări tehnice, concentrate pe date, sisteme și statistici până la prezentări concentrate pe idei, pe informație vizuală și discuție liberă.

Rolul workshopurilor a fost, de asemenea, foarte important. Astfel participanții au pus în aplicare principiile teoretice și au preluat instrumente utile pentru dezvoltarea propriului sistem de management al performanței. În finalul conferinței a avut loc simularea de business Friday Night at the ER, moment distractiv pentru participanți. Ei au colaborat pentru a depăși diversele provocări din cadrul activității, reuşind astfel să îşi dezvolte gândirea sistemică, abilitățile de comunicare și de gestionare eficientă a resurselor.

Ediția din acest an a fost una specială, mai ales datorită implicării deosebite a publicului în dezbateri și a varietății prezentărilor.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…