Acasa Agenda HR Premianţii Galei HR Club

Premianţii Galei HR Club

5 min citire
0
0
561

Asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România, HR Club, a premiat pe 25 martie câştigătorii concursului de proiecte:

1. Management General cu 2 secţiuni:

  • Managerul de linie al anului (4 candidați): Radu Florian Pavel, Automotive MCU Software Team Manager, Freescale
  • Echipa CEO – HR a anului (10 candidați): Costin Borc (CEO) – Gabriel Mățăuan (Organization & HR Director), Lafarge România

2. Proiecte de Resurse Umane cu 4 secţiuni:

  • Recrutare şi Selecţie (6 candidați):

–       KPMG România & Moldova – KPMG International Case Competition (KICC)

–       Lugera – The People Republic – Talentship Lugera

  • Managementul Performanţei şi Recompensării (5 candidați): 

–       Flanco Retail – Managementul performanței în Flanco

  • Formare şi Dezvoltare (23 candidați):

–        Coca-Cola HBC Romania – Inspirational Leadership

–       Tenaris Silcotub –  Men or Women? We Choose Performance

  • Strategie de Resurse Umane (31 candidați):

–       Enel Romania – Transformare organizațională

–       Lafarge Romania – Program de Transformare Organizațională Lafarge România – Building our Future… NOW!

–       Renault Romania – Mândri de produsele noastre

Premiul special al juriului: Banca Comercială Română  – Noi construim BCR. Din pasiune pentru banking.

Potrivit organizatorilor, anul acesta au câstigat inovatorii, cei care au reușit să abordeze procesele de resurse umane în mod creativ dar și cu impact demonstrat în business. Spre exemplu:

–       recrutarea juniorilor prin intermediul unui concurs care presupune rezolvarea în echipa a unor studii de caz inspirate din realitatea de business,

–       crearea unui portal de comunicare interna, prietenos și interactiv, care le oferă angajaților din vânzări posibilitatea de a-și evalua performanșa în timp real, corect, echitabil, obiectiv și transparent

–       transformarea spațiului industrial într-un mediu de lucru atractiv pentru femei prin diferite activități precum adaptarea condițiilor de lucru, dezvoltarea personalului, recrutarea de talente de gen feminin.

Pentru desemnarea câstigătorilor, juriul, prezidat de către Eric Faidy, Președintele Michelin Central & Southern Europe, a urmărit criterii precum: alinierea proiectului la obiectivele de afaceri ale companiei, eficiența resurselor alocate proiectului (perioada de implementare, personal alocat, tehnologii, sisteme, buget alocat), originalitatea proiectului – factorii diferențiatori față de alte proiecte, folosirea și îndeplinirea indicatorilor de performanță masurabili, impactul proiectului în business și o măsurare cantitativă a rezultatelor.

Lista celor 40 de companii candidate și a celor 65 proiecte înscrise este disponibilă pe microwebsite-ul evenimentului. Secțiunile-vedetă de anul acesta au fost:  “Strategie de Resurse Umane” – cu 31 de proiecte candidate, și “Formare și Dezvoltare” – cu 23 de proiecte care s-au întrecut în competiția pentru adjudecarea unui trofeu de Excelență în Resurse Umane.

La fiecare ediţie, după desemnarea celor mai valoroase proiecte de resurse umane ale anului, în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club, este editat Manualul de Bune Practici în Managementul Resurselor Umane – un volum ce conţine detalierea celor mai apreciate proiecte de către juriul Galei.

La eveniment au participat 250 profesionişti în HR, manageri, directori generali şi antreprenori. Seara de Gală a fost spectaculoasă, printre surprize numărându-se recitaluri ale lui Adrian Nour, Richard Bovnoczki și Trio Zamfirescu.

HR Club este asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România. Înfiinţat în anul 2004, misiunea HR Club este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…