Acasa Agenda HR On the move: Avon are GM nou

On the move: Avon are GM nou

3 min citire
0
0
537

Avon Cosmetics România anunţă un nou manager general. Andreea Moldovan revine după 6 ani în ţară.

andreea moldovanÎncepând cu 1 ianuarie, Andreea Moldovan, unul dintre cei mai apreciaţi executivi, cu o carieră la nivel internaţional, devine General Manager AVON Cosmetics România.

Ca urmare a rezultatelor din cei 20 de ani şi a poziţiei AVON România în portofoliul global, prin noul rol Andreea Moldovan preia şi conducerea unei noi regiuni AVON formată din România, Republica Moldova, Bulgaria, Albania şi Macedonia.

Şi-a început cariera în 1998 ca director de vânzări în Cluj-Napoca, au urmat rolurile de director naţional de vânzări în Maroc şi România, fiind apoi director regional de vânzări pentru Europa de Est.

În ultimii 5 ani a condus operaţiunile din Cehia, Slovacia, Finlanda, Estonia, Lituania și Letonia.

„Mă bucur că preiau acest rol, nu doar pentru că m-am întors acasă, ci şi pentru că România a fost de multe ori dată exemplu de bune practici la nivel global. Crearea acestei noi zone de business ne va oferi încă o oportunitate să punem regiunea pe harta performanţelor în Avon.”, a spus Andreea Moldovan.

Valoarea totală a operaţiunilor coordonate la nivelul noii regiuni depăşeşte 150 milioane de dolari.

Noul manager general este a doua româncă expat care se întoarce în România, după ce acum un an, Angela Creţu, a revenit în ţară pentru a conduce operaţiunile din 19 pieţe, în rolul de Group Vice President Avon Central Europe.

Numirea Andreei Moldova vine după promovarea lui Răzvan Diraţian, cel care condus afacerea din România peste 8 ani, în prezent, în rol de General Manager Avon Filipine, o piaţă de top AVON, aflată în top 5 la nivel global.

Citește și:

Răzvan Diraţian, General Manager Avon Filipine: ,,Investiţiile în programele de dezvoltare serioase, dar şi într-o politică flexibilă de lucru, vor fi foarte vizibile în următorii ani”

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Ce cred românii despre săptămâna de lucru de 4 zile

Conform Eurostat, în 2020, cele mai lungi săptămâni de lucru au fost în Grecia, Austria și…