Acasa Agenda HR Noul preşedinte al ARAMT

Noul preşedinte al ARAMT

2 min citire
0
0
627

Cristina Săvuică, managerul general al companiei de recrutare şi consultanţă în resurse umane Lugera, a fost desemnată noul preşedinte al Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT). Ea succede la conducerea asociaţiei Sorinei Donisa, al cărei mandat s-a încheiat la finalul anului trecut.

Fondată în luna iunie 2010 de cei mai mari jucători de pe piața serviciilor de resurse umane, ARAMT este organizaţia profesională de profil a agenţilor de muncă temporară din România. Asociaţia reuneşte în prezent 18 companii internaţionale şi locale şi își propune setarea unor standarde de calitate ale industriei, sincronizate cu bunele practici la nivel european, flexibilizarea condițiilor de acces pe piața muncii și crearea de noi locuri de muncă. ARAMT este membru afiliat al EUROCIETT – Confederația Europeană a serviciilor private de ocupare a forței de muncă prin agent.

Membrii ARAMT derulează, conform estimărilor, circa 70% din activitățile de muncă temporară din România, înregistrând o cifră de afaceri de peste 216 de milioane de euro în 2013, cu aproape 40 de milioane de euro mai mult decât în 2012. Aceasta reprezintă o creștere cu peste 20% față de anul precedent și cu peste 60% față de 2010.

Cele 18 companii, agenți de muncă temporară autorizați care fac parte din ARAMT, sunt în ordine alfabetică: Adecco România, Agenția Professional, APT Resources&Services, Best Personal Services, Deco Meuble, Gi Group, Grafton Recruitment, IHM Total Consult, Humangest, Lugera, Manita Group, ManpowerGroup România, Pro-HR, Ro-Temps, TjobsRecruit, Trenkwalder, Quanta România și Work Support Agency (WSA).

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…