Acasa Agenda HR Noi trenduri și nevoi în zona de beneficii extrasalariale

Noi trenduri și nevoi în zona de beneficii extrasalariale

3 min citire
0
0
600

Despre cum au evoluat nevoile angajaților în contextul pandemic a vorbit Codruț Nicolau, Director General Edenred România în cadrul celei de-a XI-a ediții a seriei de evenimente FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI a avut ca subiect:  THE CULTURE OF TRUST & AGILITY. Evenimentul este organizat de Revista HR Manager cu sprijinul Humanistic și a avut loc pe 24 și 25 NOIEMBRIE, 2021.

Evenimentul a pus sub lumina reflectorului organizația construită pe premisele unui nou tip de leadership, mult mai conștient, ce pune în mijloc starea de bine și echilibrul angajatului, prin construirea de relații sănătoase: Coaching Culture, The Culture of Trust – Cultura încrederii. Totodată, în lumina reflectorului a fost pus și conceptul de Organizație Agilă.

S-au dezbătut idei, inițiative, s-au  prezentat studii și proiecte implementate în companii.

Codruț Nicolau a vorbit despre Trenduri și ce NEVOI rezolvă beneficiile extrasalariale pe piața muncii, precum flexibilitatea sau noile modele de lucru. El a prezentat o analiză Benefit, în care a subliniat beneficiile pachetului salarial, bugetele alocate și noile tendințe manifestate de angajați. Din analiză a reieșit un top 5 beneficii alese de angajați. Astfel, în primele 6 luni ale anului, angajații au preferat: tichetele de masă, cardurile cadou, voucherele de vacanță, serviciile medicale (pentru angajați și codependenţi) și pensiile private (pilonul III).

Codruț Nicolau și-a încheiat prezentarea cu un exemplu concret de calcul a beneficiilor salariale – ce sumă poate acorda un angajator unui angajat, beneficiind de anumite scutiri fiscale sau deductibilitate a cheltuielilor. Toate beneficiile sunt deja disponibile în platforma Benefit. Concluziile prezentării arată că un salariat poate ajunge la un total brut de  circa 30.000 RON/an, respectiv circa 2.400 RON NET/lună, cu o taxare medie de 7%.

Aici puteți viziona discursul lui Codruț Nicolau.

Aici puteți viziona întreg evenimentul.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …