Acasa Agenda HR Digitalizarea și nivelul de satisfacție

Digitalizarea și nivelul de satisfacție

3 min citire
0
0
380

Ana Costea (Teodorescu), HR Manager certSIGN a vorbit despre Cum arată transformarea digitală a HR-rului prin ochii angajaților în cadrul celei de-a XI-a ediții a seriei de evenimente FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI a avut ca subiect:  THE CULTURE OF TRUST & AGILITY. Evenimentul este organizat de Revista HR Manager cu sprijinul Humanistic și a avut loc pe 24 și 25 NOIEMBRIE, 2021.

Evenimentul a pus sub lumina reflectorului organizația construită pe premisele unui nou tip de leadership, mult mai conștient, ce pune în mijloc starea de bine și echilibrul angajatului, prin construirea de relații sănătoase: Coaching Culture, The Culture of Trust – Cultura încrederii. Totodată, în lumina reflectorului a fost pus și conceptul de Organizație Agilă.

S-au dezbătut idei, inițiative, s-au  prezentat studii și proiecte implementate în companii.

Ana Costea (Teodorescu) a prezentat un studiu de caz despre cum a crescut nivelul de satisfacție al angajaților datorită digitalizării HR-ului. Despre mobilitate, soluții complet remote și încredere.

În prezentarea ei, Ana Costea  a explicat că, la nivelul companiei, a fost inițiat un sondaj pentru a afla gradul de satisfacție al colegilor precum și încrederea lor cu privire la semnarea documentelor de muncă cu ajutorul semnăturii electronice calificate. În acest sens, datele sondajului arată că 98% din cei 258 de angajați folosesc semnătura electronică, 100% preferă semnarea documentelor în formă eletronică și 93% se declară mulțumiți și foarte mulțumiți pentru această metodă de semnare.

Reprezentantul certSIGN a vorbit și despre cum alegem soluția de semnare electronică. Având în vedere că în codul muncii se vorbește despre semnătura avansată și semnătura calificată. Ei bine, reprezentantul HR recomandă semnătura electronică calificată. Aceasta se împarte în două, dacă vorbim despre soluții ca instrumente, și anume, cu token sau semnătura electronică la distanță.

Aici puteți viziona discursul Anei Costea (Teodorescu).

Aici puteți viziona întreg evenimentul.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …