Acasa Agenda HR Mixul de generaţii- avantaje şi provocări

Mixul de generaţii- avantaje şi provocări

4 min citire
0
0
553

de Atena Enea
Diferenţa dintre generaţii este o adevărată provocare pentru oamenii de HR. Cum pot fi motivaţi? Care sunt calităţile sau defectele unora dintre ei?

În situaţia în care diferenţele de vârstă sunt considerabile, angajaţii vor fi gestionaţi diferit. Studiile arată că cei din generaţia Baby Boomers sunt productivi şi lucrează din greu, dar se adaptază mai greu şi lucrează mai bine individual.Cei din generaţia X au simţul managemantului şi găsesc soluţii imediate, însă raportul dintre munca depusă şi rezultatele obţinute nu este mereu cel aşteptat de către angajator.
Genereatia Milenialilor apreciază diversitatea, are priorităţi şi obiceiuri profesionale distincte faţă de celalalte generaţii. În acelaşi timp, este necesar ca specialiştii de resurse umane să le identifice caracteristicile specifice, pentru a le pune în evidenţa atât potenţialul individual cât şi cel la nivel de grup. Printre punctele tari ale acestei generaţii regăsim entuziasmul şi spiritul antreprenorial, însă uneori pot fi delăsători şi axaţi pe propriile obiective profesionale.

Signal Connect Timişoara vine anul acesta cu o serie de speţe despre cum pot fi puşi în valoare în funcţie de generaţia din care fac parte, care sunt noile situaţii pe care managerii de HR le întâmpină şi cum pot avea o atitudine proactivă.

Reprezentanţii de HR Evozon şi Auchan – speakerii la Signal Connect

Larisa Nica, Specialist HR pentru compania Evozon, face parte din generaţia milenialilor. Dornică să rezolve „ecuaţii inter-generaţii”, este provocată constant de profesionişti din generaţiile X, Y şi Z. Cu o experienţă de peste 7 ani în organizaţii non-guvernamentale, s-a alăturat sectorului corporatist în poziţia de consultant de dezvoltare, activând înainte în companii precum OMV Petrom, Ford România şi Renault România Group.

Cu o experienţă de peste 10 ani, Diana Păsăreanu este HR Managaer la Auchan Berceni Store. În cadrul companiei. Din poziţia de Training Manager până în prezent, Diana a avut posibilitatea să înveţe despe activităţile zilnice care se întâmplă într-un Hypermarket şi să contribuie la dezvoltarea unor strategii de HR adaptate nevoilor angajaţilor companiilor.

Signal Connect este un eveniment dedicat Hr Managerilor şi HR Directorilor. Accesul la eveniment se face pe baza înregistrării pe site-ul www.signalconnect.ro, fără costuri suplimentare. Evenimentul este organizat de Libero Events în parteneriat cu Signal Iduna.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…