Acasa Agenda HR Marshall Goldsmith vine la Bucuresti

Marshall Goldsmith vine la Bucuresti

3 min citire
1
0
580

Dr. Marshall Goldsmith, desemnat de publicatia Harvard Business Review drept ganditorul nr. 1 in leadership la nivel mondial, va fi prezent pe 30 octombrie 2014 la Conferinta Nationala HR Club “HR Times” din Bucuresti. El va sustine un discurs pe tema cresterii angajamentului individual, sub umbrela “A New Approach to Increasing Engagement: Becoming the Person that You Want to Become”.

Ia-ta ce ne spun reprezentantii Asociatiei HR Club (organizatorii evenimentului) cu privire la tema aleasa de Goldsmith.

In trecut, aproape toate activitatile de angajament erau concentrate pe modalitati in care compania poate creste nivelul de implicare al angajatilor si nu pe modalitati in care acestia se pot automotiva. Goldsmith propune o abordare inovativa potrivit careia angajatii ar trebui sa preia responsabilitatea de a-si creste propriul nivel de angajament. El va prezenta rezultatele cercetarilor sale in coaching, leadership development, fericire si implinire, precum si modul in care pot fi folosite “intrebarile active” pentru a demonstra ca cel mai important factor in schimbarea comportamentelor este persoana, nu programul.

Goldsmith este autorul a 34 de carti de business, carti care s-au vandut in peste doua milioane de exemplare. Doua dintre titluri – “Mojo” si “Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe” – au fost bestsellers in New York Times, iar al doilea a fost recompensat si cu Premiul Harold Longman pentru cartea de afaceri a anului.

Conferinta Nationala HR Club este unul dintre cele mai importante evenimente de resurse umane al anului reunind peste 300 de profesionisti in HR, manageri si antreprenori. Evenimentul din 30 octombrie 2014 marcheaza 10 editii ale Conferintei Nationale HR Club.

Detalii despre agenda, vorbitori si modalitatea de inscriere sunt disponibile pe microwebsite-ul Conferintei HR Times.

 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

One Comment

  1. […] Si ne explica cum, in raspunsurile de mai jos (inainte ca el sa vina la Bucuresti pe 30 octombrie la conferinta anuala HR Club, am avut norocul unui […]

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…