Acasa Agenda HR Mai putin de o luna pana la HR Summit Cluj

Mai putin de o luna pana la HR Summit Cluj

2 min citire
0
0
553

Peste 140 de manageri si specialisti de HR din Cluj Napoca, Bistrita, Zalau, Satu Mare, Baia Mare si Alba Iulia sunt asteptati pe 10 aprilie la cea de-a doua editie a HR Summit Cluj, cel mai important eveniment din Transilvania dedicat industriei de HR.

Cele peste 10 teme puse in discutie prin intermediul workshop-urilor, sesiunilor de dezbatere si prezentarilor vin sa ofere sustinere celor care lucrează in această industrie. Vom vorbi despre HR & Gamification, procesul de selectie, etica in HR si background screening-ul, retentia talentelor, leadership-ul inovativ, dezvoltarea si transformarea organizationala.

Printre invitatii acestei editii se numara si Liliana Baz, HR Manager pentru Europa la compania TRW, care va vorbi despre procesul de motivare, engagement & retinerea talentelor. Monica Soare, CEO Artwin Consulting, va povesti despre leadership-ul inovativ, iar Alexandru Eftinoiu, Head of Digital la The Marks, va sustine un workshop despre gamification in procesele de resurse umane.

Conferinta, organizata de compania Libero Events, este completata si in acest an de o zona expozitionala, deschisa publicului larg, in care furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane isi vor expune portofoliile de produse si oferte. Signal Iduna, UCMS, Noble Manhattan si Romanian Software sunt doar cativa dintre expozanti.

Pentru mai multe informatii despre programul HR Summit Cluj si lista completa a speakerilor, accesati site-ul evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…