Acasa Agenda HR Liliana Baz despre conservarea talentelor, la HR Summit Cluj

Liliana Baz despre conservarea talentelor, la HR Summit Cluj

2 min citire
0
0
478

de ANABELA VIDICAN

Angajatii nemultumiti de conditiile oferite la locul de munca pot demisiona, iar companiile pot pierde asftel profesionisti valorosi. Liliana Baz, HR Manager Europe TRW Automotive, va vorbi pe 10 aprilie 2014, la HR Summit Cluj despre strategiile de retaining talent (conservarea talentelor).

Atmosfera de lucru, echipa, perspectiva cresterii salariale sau atitutinea managerului fata de subordonati sunt criterii dupa care un angajat se convinge daca ramane sau nu intr-o firma. Ce putem face?

  1. Training-uri eficiente noilor angajati astfel incat acestia sa fie in totalitate informati despre companie si activitatea de zi cu zi.
  2. Clarificarea asteptarilor si a livrabilelor pentru a minimiza suprapunerile de roluri.
  3. Plasarea celor mai buni angajati in subordinea unor manageri care vor functiona ca mentori pentru ei.
  4. Oferirea unui feedback echilibrat – pozitiv si constructiv.

Mai multe sfaturi despre retentia talentelor si engagement vor veni din partea Lilianei Baz la cea de-a doua editie a HR Summit Cluj. Cu peste 15 ani experienta in functii de HR&management, Liliana Baz a coordonat echipe din companii multinationale precum: Draexlmaier, Takata si TRW.

La HR Summit Cluj, cei 15 speakeri invitati vor aborda si alte teme precum: leadership inovativ, procesul de selectie intre profit si esec, agile recruitment, HR&gamification, brandul de angajator sau intraprenoriatul in organizatii.

Pentru mai multe informatii despre programul HR Summit Cluj si lista completa a speakerilor, puteti accesa site-ul evenimentului : www.cluj.hrsummit.ro.

 

Anabela Vidican, Libero Events

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…