Acasa Agenda HR La 20 de ani de activitate, Human Invest organizează conferința “The next challenges: Leading better. Leading differently ”

La 20 de ani de activitate, Human Invest organizează conferința “The next challenges: Leading better. Leading differently ”

3 min citire
0
0
569

Human Invest organizează în data de 29 mai 2019 conferința “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marchează aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanță pe piața locală, reuneşte CEO și HR Directori din companii de top din România, speakeri internaționali și consultanți locali Human Invest.

Susan Fowler, Senior Consulting Partner The Ken Blanchard Companies și co-autoarea programelor Self Leadership și Motivația Optimă, va vorbi în cadrul conferinței despre impactul în business al unei culturi organizaționale bazate pe self-leadership. Cu peste 30 de ani de experiență în consultanță, training, coaching și cercetare, ea este autoarea a două best-seller-uri internaționale: “Noua știință a motivării. Cum să conduci, să energizezi și să implici prin Metoda Motivației Optime” și, împreună cu Ken Blanchard, “Self Leadership and the One minute Manager”.

Chris Nel, co-fondatorul Quest Leadership și facilitator Certified Master Kouzes & Posner, va vorbi despre cum să adaptezi o organizație în vremuri haotice, pe baza experienței sale în proiecte de schimbare strategică pentru companii din Fortune500.

Agenda va continua cu două paneluri în care liderii unor companii de top din România vor vorbi despre rolul leadership-ului în susținerea schimbărilor strategice în companiile pe care le reprezintă: Daniela Bodîrcă, CEO – Unicredit Leasing, Diana Năstase, HR Director FLEX, Fragiski Melissa, Human Resources Director Vodafone, Violeta Neniță, Store Manager IKEA Băneasa, Virgil Șoncutean, CEO Allianz-Tiriac Asigurări, Marian Popa, CEO Deutsche Bank Technology și Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Echipa de facilitatori Human Invest va susține 4 workshop-uri despre știinta din spatele motivației optime, principiile coaching-ului de echipă, valorificarea conflictelor la locul de muncă și trendurile în materie de leadership și dezvoltare organizațională.

Evenimentul va avea loc la Hotel Crown Plaza, în sala Crown Ballroom, între orele 9.00-17.00.

*sursa foto: unsplash

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa hrmanager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Cea de-a 17-a ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen a inițiat în domeniul resurselor umane o nouă generație de studenți și masteranzi

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Cl…