Acasa Agenda HR Înscrieri prelungite la şcoala de vară pentru studenţii pasionaţi de HR

Înscrieri prelungite la şcoala de vară pentru studenţii pasionaţi de HR

1 min citire
0
0
434

HR Club a prelungit înscrierea la cea mai aşteptată şcoală de vară pentru studenţii pasionaţi de resurse umane până duminică, 11 iunie.

Pentru a intra în procesul de selecție, studenții trebuie să trimită un e-mail cu CV-ul în limba română sau engleză şi un eseu de maxim o pagină care să abordeze urmatoarea situație: Ești HR Manager-ul unei fabrici care produce ciocolată. Într-un an, compania are ca obiectiv creșterea producției cu 20%, fără a suplimenta însă numărul angajaților. Care sunt principalele acțiuni prin care departamentul tău de HR poate contribui la îndeplinirea obiectivului?

În cadrul eseului studenții vor trebui să enumere maxim patru acțiuni și să argumenteze motivul pentru care le consideră importante. Criteriile urmărite de evaluatori vor fi creativitatea, pragmatismul, dar și viziunea de ansamblu asupra domeniului resurselor umane.

Termenul limită pentru înscriere: luni, 5 iunie 2017. Eseurile și CV-urile se trimit la adresa: florina.dinca@hr-club.ro. Mai multe detalii pe pagina dedicată evenimentului.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Ce cred românii despre săptămâna de lucru de 4 zile

Conform Eurostat, în 2020, cele mai lungi săptămâni de lucru au fost în Grecia, Austria și…