Acasa Agenda HR Importanta succesiunii in management la HR Summit Timisoara

Importanta succesiunii in management la HR Summit Timisoara

2 min citire
0
0
490

de ANABELA VIDICAN

Succesiunea in management nu este doar un subiect la moda, ci o necesitate reala a companiilor. Pe 29 mai, in cadrul ExpoConferintei de Resurse Umane HR Summit din Timisoara, consultantul in business Amalia Sterescu va vorbi despre pilonii succesiunii in management si strategia din jurul acesteia.

Procesul succesiunii in management poate avea si consecinte negative precum pierderea unui lider-cheie din cauza presiunii asupra rezultatelor. Amalia Sterescu explica de ce e importanta implementarea succesiunii în management pentru o companie: „Desi se munceste mult la implementarea tuturor pieselor acestui puzzle numit Succesiune in Management , in ciuda tuturor criticilor ce i se aduc ca proces, conceptul presupune un efort constant de rafinare, de gasire a celor mai potrivite solutii pentru fiecare companie in parte,  deoarece de cele mai multe ori nu putem face doar copy/paste. Construirea unui parteneriat intre HR/CEO, HR/Manageri este vital pentru succesul oricarui proces de succesiune in management!”

ExpoConferinta de Resurse Umane HR SUMMIT se desfasoara in Timisoara, in incinta City Business Center, pe data de 29 mai, unde vor fi prezenti 14 speakeri, peste 120 de participanti si 10 companii expozante.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial HR SUMMIT. Evenimentul este organizat de Libero Events.

Anabela Vidican, Libero Events

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…