Acasa Planeta HR Organisational Development Good Routine. Ingrediente inovatoare și rutine sănătoase pentru un stil de viață echilibrat

Good Routine. Ingrediente inovatoare și rutine sănătoase pentru un stil de viață echilibrat

4 min citire
0
0
439

Fabricate în Spania, în colaborare cu producători recunoscuți pentru investițiile în Research & Development, dar și pentru calitatea și beneficiile ingredientelor patentate, documentate științific prin studii, suplimentele Good Routine® (brand privat de suplimente alimentare din portofoliul Secom®) au fost lansate, zilele trecute, pe piața românească. Este primul brand privat de lifestyle din portofoliul companiei și promovează produse ce se diferențiază prin asocierile unice de ingrediente care acționează sinergic, formule inovatoare, create după rețeta proprie, pentru a susține consumatorul modern în eforturile sale de a avea o viață echilibrată și sănătoasă. 

Unitățile de producție în care sunt realizate suplimentele Good Routine® dețin cele mai importante licențe și certificări internaționale din categorie, care atestă calitatea, eficiența și siguranța acestora. Produsele conțin ingrediente din surse naturale și formule patentate atent alese, toate oferind forme de prezentare ușor de administrat, concentrații optime ale substanțelor active, eliberarea rapidă a acestora în organism și biodisponibilitate crescută.

În Secom am avut permanent o preocupare pentru inovație, am fost mereu conectați la ultimele studii și descoperiri științifice, iar în ultimii 17 ani am avut acces la cele mai bune practici de la nivel mondial, prin prisma colaboratorilor noștri. A venit momentul să investim toată experiența acumulată în crearea unui portofoliu propriu care să respecte aceleași standarde de calitate cu care ne-am obișnuit consumatorii. Suntem mândri de portofoliul Good Routine® care cuprinde produse realmente unice pe piață, cu asocieri inedite de ingrediente inovatoare, suplimente care, alături de alte rutine sănătoase, vin să completeze un stil de viață echilibrat”, spune Lucia Costea, cofondator și CEO Secom®.

Prima gamă de suplimente Good Routine® este alcătuită din 10 produse, destinate adulților, fiecare cu beneficii distincte: completează dieta, inclusiv pe cea vegetariană sau vegană, echilibrează flora intestinală, susțin imunitatea, articulațiile, ajută organismul în perioade de oboseală și stres, reglează nivelul colesterolului, protejează ficatul și inima, susțin sănătatea tractului urinar.

Produsele sunt disponibile în aproximativ 2.000 de farmacii partenere din întreaga țară, în cele 13 magazine din rețeaua proprie de retail și pe platforma online dedicată www.good-routine.com.

Secom® este compania românească, lider de autoritate în soluții naturale de medicină integrativă, care răspunde nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de înaltă calitate.

 

 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Viviana Serban
Incarcati mai multe in Organisational Development

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Care sunt avantajele voluntariatului şi de ce ar trebui să iei în calcul această activitate

Voluntariatul este, fără doar şi poate, o activitate venită din empatie şi din dorinţa de …