Acasa Editorial Gala CARIERE 2016: Cine sunt câștigătorii

Gala CARIERE 2016: Cine sunt câștigătorii

7 min citire
0
0
492

Cea de-a IV-a ediție a Galei Premiilor CARIERE 2016 „OAMENI CARE NE INSPIRĂ” a fost celebrată pe 14 decembrie 2016 la Hotel Radisson Blu din București, în prezența a peste două sute de invitați de top din mediul de afaceri românesc.

Cu acest prilej, revista CARIERE a celebrat inspirația și pasiunea pentru excelență în atsmofera din New York-ul anilor ’50, marcată de glamour, eleganță, evoluție, libertate și feminitate.

În cadrul galei s-au acordat șase premii de excelență, care au ajuns la oameni curajoși, pasionați, creativi și întreprinzători.

photo 12

Câştigătorii premiilor Galei CARIERE 2016, care au marcat anul acesta industria pe care o reprezintă sunt:

Liderul noii generaţiiDavid Timiş, Growth Engine Manager, Google: „Mulțumesc în primul rând Luizei Gireadă, jurnalistul Revistei CARIERE, cea care a realizat interviul. Mi-a făcut o deosebită plăcere să stăm de vorbă. Mulțumesc tuturor nominalizaților pentru că o parte dintre noi suntem chiar foarte buni prieteni și o parte chiar ne cunoaștem. Suntem toți o gașcă de oameni faini.”

Management GeneralAnca Băbăneaţă, CEO, Gothaer: „Sunt emoționată, pentru că din punctul meu de vedere, mai am un drum lung în față și multe de învățat. Mi se pare o idee super pentru că într-o lume în care trăim în șabloane, ne batem pe prețuri și ajungem să uităm de ce facem lucrurile pe care le facem. E foarte frumos că există o Gală în care se premiază valoarea și oamenii care inspiră și, sincer, sunt onorată de premiul pe care mi l-au oferit cititorii revistei CARIERE.”

Dan Isai, CEO Salad Box, antreprenorul care a făcut din mâncarea sănătoasă un business internațional, a câștigat premiul pentru Cel mai promiţător antreprenoriat.

Rebel pentru o cauzăVeronica Soare: „E o mare onoare să mă aflu aici și să fiu nominalizată la această categorie. Înseamnă foarte mult pentru mine. Cel mai frumos proiect al meu a fost Minuni pe Camino. Anul acesta am străbătut Camino de Santiago – 910 km în 40 de zile, pe jos, și am strâns fonduri pentru Inima Copiilor.”

Champion of EngagementAVON, Roxana Dobrescu, Sr HR Manager România & Moldova: „Pentru noi engagamentul nu a reprezentat o țintă în sine, ci mai degrabă un efect al lucrurilor pe care le facem. Suntem o companie pentru femei. Femeile au întotdeauna parte de engagement, nu-i așa? Suntem onorați și vă mulțumim pentru premiu și felicităm toți nominalizații.”

photo 14

Premiul Leadership pentru întreaga carieră, dedicat celor care reprezintă un model de inspirație, persuasiune și exemplu personal a fost acordat filosofului Mihai Şora, membru de onoare al Academiei Române.

Invitaţii s-au delectat cu un moment artistic asigurat de magicianul Verdini şi s-au lăsat purtaţi pe ritmuri de jazz şi evergreenuri interbelice interpretate de Jezebel. Evenimentul a fost moderat de către Tudor Muşat, editor prezentator Digi24.

photo 10

Revista CARIERE le mulțumește partenerilor care au dat strălucire celei de-a IV-a ediţii a Galei Premiilor CARIERE:

Supporting Partner: Qualians;

Section Partners: Telekom Romania, Enel, MedLife, Idea::Bank, Adecco, Well Come Expats, Carrefour România, UP România;

Annual Partner: Romanian Software;

Partners: BADSI, NESPRESSO, Eucom, Smart Experience, IQOS.

De asemenea, le mulțumim tuturor celor care ne-au acordat sprijinul în punerea la punct a detaliilor evenimentului:

Via Viticola, YOKKO, Aria Burger, MARUCA, ZAREA, KRAUTZ Production, REV Technology, FIVE’S, Arhikult, Călin Events, Floripedia, Bella Chic Studio, CUT’N’COLOUR.

Parteneri media: Revista HR Manager, Biz, Wall-Street, Forbes, Business Review, Asociaţia ERUDIO, RFI România, Institutul Aspen, PWN România, Doingbusiness.ro, Ziare.com, Business24.ro.

Mai multe detalii despre Gala Premiilor CARIERE 2016 pe site-ul www.gala-cariere.ro

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Editorial

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Gala Premiilor Revistei CARIERE 2023 – OAMENI CARE NE INSPIRĂ

Revista CARIERE organizează în data de 11 decembrie, la București – Biavati Events, …