Acasa Editorial Gala CARIERE 2016: Cine sunt câștigătorii

Gala CARIERE 2016: Cine sunt câștigătorii

7 min citire
0
0
593

Cea de-a IV-a ediție a Galei Premiilor CARIERE 2016 „OAMENI CARE NE INSPIRĂ” a fost celebrată pe 14 decembrie 2016 la Hotel Radisson Blu din București, în prezența a peste două sute de invitați de top din mediul de afaceri românesc.

Cu acest prilej, revista CARIERE a celebrat inspirația și pasiunea pentru excelență în atsmofera din New York-ul anilor ’50, marcată de glamour, eleganță, evoluție, libertate și feminitate.

În cadrul galei s-au acordat șase premii de excelență, care au ajuns la oameni curajoși, pasionați, creativi și întreprinzători.

photo 12

Câştigătorii premiilor Galei CARIERE 2016, care au marcat anul acesta industria pe care o reprezintă sunt:

Liderul noii generaţiiDavid Timiş, Growth Engine Manager, Google: „Mulțumesc în primul rând Luizei Gireadă, jurnalistul Revistei CARIERE, cea care a realizat interviul. Mi-a făcut o deosebită plăcere să stăm de vorbă. Mulțumesc tuturor nominalizaților pentru că o parte dintre noi suntem chiar foarte buni prieteni și o parte chiar ne cunoaștem. Suntem toți o gașcă de oameni faini.”

Management GeneralAnca Băbăneaţă, CEO, Gothaer: „Sunt emoționată, pentru că din punctul meu de vedere, mai am un drum lung în față și multe de învățat. Mi se pare o idee super pentru că într-o lume în care trăim în șabloane, ne batem pe prețuri și ajungem să uităm de ce facem lucrurile pe care le facem. E foarte frumos că există o Gală în care se premiază valoarea și oamenii care inspiră și, sincer, sunt onorată de premiul pe care mi l-au oferit cititorii revistei CARIERE.”

Dan Isai, CEO Salad Box, antreprenorul care a făcut din mâncarea sănătoasă un business internațional, a câștigat premiul pentru Cel mai promiţător antreprenoriat.

Rebel pentru o cauzăVeronica Soare: „E o mare onoare să mă aflu aici și să fiu nominalizată la această categorie. Înseamnă foarte mult pentru mine. Cel mai frumos proiect al meu a fost Minuni pe Camino. Anul acesta am străbătut Camino de Santiago – 910 km în 40 de zile, pe jos, și am strâns fonduri pentru Inima Copiilor.”

Champion of EngagementAVON, Roxana Dobrescu, Sr HR Manager România & Moldova: „Pentru noi engagamentul nu a reprezentat o țintă în sine, ci mai degrabă un efect al lucrurilor pe care le facem. Suntem o companie pentru femei. Femeile au întotdeauna parte de engagement, nu-i așa? Suntem onorați și vă mulțumim pentru premiu și felicităm toți nominalizații.”

photo 14

Premiul Leadership pentru întreaga carieră, dedicat celor care reprezintă un model de inspirație, persuasiune și exemplu personal a fost acordat filosofului Mihai Şora, membru de onoare al Academiei Române.

Invitaţii s-au delectat cu un moment artistic asigurat de magicianul Verdini şi s-au lăsat purtaţi pe ritmuri de jazz şi evergreenuri interbelice interpretate de Jezebel. Evenimentul a fost moderat de către Tudor Muşat, editor prezentator Digi24.

photo 10

Revista CARIERE le mulțumește partenerilor care au dat strălucire celei de-a IV-a ediţii a Galei Premiilor CARIERE:

Supporting Partner: Qualians;

Section Partners: Telekom Romania, Enel, MedLife, Idea::Bank, Adecco, Well Come Expats, Carrefour România, UP România;

Annual Partner: Romanian Software;

Partners: BADSI, NESPRESSO, Eucom, Smart Experience, IQOS.

De asemenea, le mulțumim tuturor celor care ne-au acordat sprijinul în punerea la punct a detaliilor evenimentului:

Via Viticola, YOKKO, Aria Burger, MARUCA, ZAREA, KRAUTZ Production, REV Technology, FIVE’S, Arhikult, Călin Events, Floripedia, Bella Chic Studio, CUT’N’COLOUR.

Parteneri media: Revista HR Manager, Biz, Wall-Street, Forbes, Business Review, Asociaţia ERUDIO, RFI România, Institutul Aspen, PWN România, Doingbusiness.ro, Ziare.com, Business24.ro.

Mai multe detalii despre Gala Premiilor CARIERE 2016 pe site-ul www.gala-cariere.ro

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
 • săptămâna

  Săptămâna de lucru de 4 zile: un drum spre libertate?

  Privind dincolo de cifre și statistici, săptămâna de lucru de 4 zile pare să ofere un peis…
 • Eu, Omul

  Poate mai mult ca oricând, acum este imperativ să reflectăm asupra identității noastre uma…
 • Ecuația EX

  Employee Experience (EX) pune omul în centrul tuturor acțiunilor organizației. Nu mai este…
Incarcati mai multe in Editorial

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Managementul unui lider poate duce la succesul sau eșecul unei organizații

Managementul eficient este o abilitate esențială pentru succesul oricărei organizații. Lid…