Acasa Performance FIRST BANK numește un nou Chief People Officer

FIRST BANK numește un nou Chief People Officer

4 min citire
0
0
500

Andreea Mihnea s-a alăturat echipei First Bank în funcția de Chief People Officer, urmându-i Gabrielei Constantinescu, care părăsește compania după aproape 20 de ani de activitate.

Andreea are peste 20 de ani de experiență în Resurse Umane, activând ca manager, consultant intern și facilitator în cadrul companiilor în care și-a desfășurat activitatea. Ea aduce cunoștințe de specialitate solide în domenii precum dezvoltarea organizațională, transformare culturală, planificare strategică, precum și dezvoltarea liderilor, managementul talentelor și coaching. A coordonat echipe naționale și regionale, în diverse configurații și sectoare de activitate (servicii financiare și profesionale, consultanță IT, bunuri de larg consum).

Misiunea sa în cadrul First Bank va fi transformarea organizației într-o companie cu forță de muncă agilă și orientată spre viitor, cu o atenție specială acordată digitalizării, dezvoltării liderilor, transformării culturale și practicilor solide în domeniul managementului talentelor.

În ultimii șapte ani, Andreea a coordonat funcția de resurse umane a EY România & Moldova și, în ultima perioadă, a țărilor din Europa de sud-est, în același timp activând ca membru al CESA People Leadership Board (31 de țări). După o scurtă experiență ca Director de Resurse Umane pentru Europa de sud-est în cadrul UiPath, Andreea a decis să se alăture demersului de transformare al First Bank.

Înainte de a se alătura EY, Andreea a activat timp de un an în cadrul Tchibo, contribuind la transformarea companiei dintr-o organizație care își desfășura activitatea exclusiv în domeniul produselor de larg consum într-un hibrid de comerț cu amănuntul și producție de bunuri de larg consum. Anterior, Andreea a fost Director de Resurse Umane în cadrul PayPoint (2009 – 2012) și a deținut mai multe funcții la nivel regional în cadrul IBM (2006 – 2009). De asemenea, anterior, ea a lucrat în domeniul consultanței de resurse umane în cadrul altor două organizații locale și internaționale. De-a lungul mandatelor sale, a elaborat și implementat sisteme scalabile de management al talentelor, proiecte de transformare culturală, integrări de organizații, proiecte de branding de angajator, armonizând ecosistemul resurselor umane cu prioritățile strategice ale fiecărei organizații.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Performance

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …