Acasa Agenda HR Fii martor la premierea excelentei in HR

Fii martor la premierea excelentei in HR

1 min citire
0
0
404

Pe 10 aprilie, la Palatul Bragadiru, incepand cu ora 18.00, vom afla care sunt cele mai valoroase proiecte de resurse umane dintre cele inscrise in competitia Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane HR Club

In cadrul celei de-a VI-a editii a Galei HR Club vor fi acordate premii pentru unsprezece sectiuni. In concurs au fost inregistrate 78 de candidaturi din partea a 40 de companii. Categoria-vedeta la aceasta editie este „Cel mai valoros proiect de Formare si Dezvoltare al anului”, unde au fost inscrise 18 aplicatii, urmata indeaproape de „Cel mai valoros proiect de Schimbare Culturala & Angajament” cu 17 aplicatii.

Conform numarului de candidaturi depuse, cei mai activi in ceea ce priveste proiectele de resurse umane in anii 2012-2013 au fost profesionistii din industria de Productie (40% din aplicatii), urmati de cei din industria Banci si Asigurari (27% din aplicatii).

Lista completa a nominalizatilor este disponibila pe website-ul Galei Premiilor de Excelenta HR Club.

Castigatorii vor fi anuntati la ceremonia de pe 10 aprilie. Rezerva-ti locul pana luni, 7 aprilie, accesand pagina de inscrieri.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…