Acasa Agenda HR Engaging is the game. Gamification is the name

Engaging is the game. Gamification is the name

1 min citire
0
0
438

In multe companii, profesionistii care se ocupa de atragerea talentelor se afla la rascruce de drumuri. Pentru a fi siguri ca pot asigura in continuare talentele de care organizatiile lor au nevoie, ei stiu ca trebuie sa fie cu un pas inainte si sa se adapteze din  mers la peisajul Social Media. Totusi, cu atat de multe instrumente si tehnici disponibile, acesti lideri nu stiu, si pe buna dreptate, ce strategie sa adopte.

Pe 21 noiembrie, in cadrul evenimentului HR TECH, Rory Jeffcock (EMEA RPO Director Pontoon) ne va demonstra cum putem folosi conceptul de Gamification pentru recrutarea, atragerea si retinerea candidatilor pasivi, dar interesanti pentru business, cum putem corela Engagement-ul de  Gamification si, nu in ultimul rand, cum aducem laolalta talentele pasive si cele active.

 

 * Rory Jeffcock conduce divizia RPO (Recruitment Process Outsourcing) in cadrul companiei Pontoon pe zona EMEA si are o experienta de peste 16 ani in consultanta pe servicii de HR si recrutare. A lucrat pe proiecte complexe de HR cu organizatii din FTSE 100/Fortune 500 din EMEA si America de Nord. 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…