Acasa Agenda HR Prima certificare Emergenetics în România

Prima certificare Emergenetics în România

5 min citire
0
0
650

de Atena Enea
În toamna acestui an, Interact lansează prima certificare Emergenetics în România. Este un instrument de analiză comportamentală, destinat managerilor de HR, trainerilor interni, dar și freelancerilor sau celor care oferă programe de coaching.
Analiza Emergenetics are la bază un test complex de personalitate, ce îmbină perspective oferite de neuro-științe cu instrumente psihometrice pentru a identifica patru preferinţe de gândire – analitic, structural, social și conceptual – și trei factori comportamentali – expresivitatea, asertivitatea și flexibilitatea. Fiecare persoană posedă aceste caracteristici în combinații și proporții unice, având sau nu o dominantă.

emergetics
„O persoană este suma experienţelor sale, suprapuse peste fondul genetic înnăscut. Această juxtapunere dintre natură și cultură este fundația pe care a fost construit Emergenetics. Aplicarea testului în mediile corporative oferă detalii prețioase, ajutându-i pe clienți să-și consolideze echipele, să știe ce sarcini să aloce angajaților, să înțeleagă diferențele de gândire și să se adapteze la preferințele lor de interacțiune”, explică Georgeta Dendrino, Managing Director Interact.

 

 

 

 

 

Evenimentul de acreditare va avea loc în luna septembrie și va fi susținut de Prof. Dr. Geil Browning, co-fondatoarea companiei Emergenetics International și creatoarea profilului Emergenetics.

La finalul unui training livrat în România de Dr. Geil Browning şi de Presedintele Emergenetics International Morgan Browning, întrebată  cum vede folosirea Emergenetics® în România faţă de celelalte ţări unde are asociaţi, Geil a răspuns:

„Indiferent unde suntem prezenţi, oamenii sunt oameni şi o să-ţi dau exemplul meu favorit. Eram la Shanghai şi le-am spus celor din sală că niciodata n-am crezut că o să am ocazia de a ajunge acolo. Şi că atunci când eram mică, mama mea îmi spunea: Dacă nu mănânci tot o să trimit toată mâncarea ta oamenilor mai săraci din China! Şi apoi cineva din sală mi-a replicat << Când eu eram mic, mama mea îmi spunea că dacă nu mănânc tot o să trimită toată mâncarea mea către oamenii săraci din America>>. A fost momentul în care am realizat că pot vorbi cu oricine, din orice zonă a lumii, despre atributele gândirii şi despre atributele de comportament în termenii Emergenetics®, singura diferenţă fiind amprenta culturală. Aşa că oamenii din Londra sunt la fel ca oamenii din România, singura diferenţă fiind aspectul cultural. Pentru mine cea mai interesantă parte este cât de mult s-a schimbat această ţară începând cu 1989 şi acum este o piaţă în creştere, în dezvoltare şi toate lucrurile bune şi interesante care vin odată cu această dezvoltare. ”

 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…