Acasa Performance Dublă performanță pentru Kaufland: „Angajator de Top” în România pentru al patrulea an consecutiv și, pentru prima dată, „Angajator de Top” în Europa

Dublă performanță pentru Kaufland: „Angajator de Top” în România pentru al patrulea an consecutiv și, pentru prima dată, „Angajator de Top” în Europa

6 min citire
0
0
444

Kaufland România, lider pe piața de retail, obține în 2019, pentru al patrulea an consecutiv, certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru prima dată, titlul de „Angajator de Top” în Europa.

Distincția dobândită de Kaufland România este acordată de Top Employers Institute din Olanda în urma unei analize riguroase a:

  • proceselor de resurse umane din interiorul companiei,
  • facilităților acordate,
  • posibilităților de dezvoltare pe care le au angajații de pe toate nivelurile.

Fiecare companie este, în esență, suma angajaților săi, iar pentru Kaufland fiecare poziție este la fel de importantă. Pentru că fiecare angajat este esențial în procesul de păstrare a promisiunii pe care compania o face clienților săi.

Distincția primită la nivel local este completată de sigla europeană, care atestă, la nivel de Grup, atitudinea bazată pe respect și orientată pe susținerea evoluției angajaților.

Kaufland oferă tuturor angajaților:

 • condiții și oportunități de dezvoltare personală și profesională.
 • atitudinea bazată pe respect și orientată pe susținerea evoluției angajaților,
 • programe și sisteme interne implementate pentru a contribui la dezvoltarea angajaților săi, precum proiectele de instruire și dezvoltare derulate,
 • sistemul de beneficii oferite și programele de responsabilitate socială, care confirmă dorința organizației de a contribui la asigurarea unui viitor sustenabil pentru companie și fiecare dintre cei care sunt parte din ea.

Considerăm că investițiile în oameni sunt cele mai de impact. De aceea, ne raportăm la echipa noastră ca la o familie extinsă, în care fiecare își pune în valoare cele mai bune abilități și în care fiecare primește oportunitatea de a-și dezvolta potențialul. Putem spune că la Kaufland avem atâtea job-uri esențiale câți angajați sunt, deci, că la noi nu sunt «locuri de muncă mici». Compania noastră lucrează permanent la dezvoltarea unui mediu de lucru plăcut pentru echipă, menit să susțină dezvoltarea fiecărui angajat în parte pe termen lung. Certificarea de Angajator de Top ne bucură mai ales fiindcă, pentru noi, reprezintă o aprobare a pașilor pe care îi facem pentru îndeplinirea acestor scopuri, o certificare obiectivă realizată de un institut internațional specializat”, declară Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România.

Implicarea Kaufland în societate

 • proiectele și inițiativele de responsabilitate socială și grijă față de mediu

Interesul de a contribui la un viitor sustenabil, inclusiv pentru piața locală a muncii.

 • eforturile depuse de Kaufland pentru îmbunătățirea sistemului educațional românesc

Una dintre inițiativele lansate în acest scop, cu sprijinul Academiei de Studii Economice București și a altor actori din mediul academic și comercial din România, își propune introducerea studiului dual la nivel universitar ca alternativă la învățământul tradițional existent în prezent pe acest segment.

***

Top Employers Institute din Olanda este o organizație independentă care realizează în fiecare an un proces complex de auditare prin care sunt verificate și validate practicile de resurse umane folosite de companii de top din întreaga lume. Certificarea se bazează pe analiza beneficiilor primare și secundare oferite angajaților, a condițiilor de lucru, a pregătirii profesionale şi oportunităților în dezvoltarea carierei, precum și a culturii organizaţionale.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Performance

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Cum să menții un echilibru sănătos între job și viața personală: 3 metode care funcționează

Atunci când ești și angajat și părinte, cele 24 de ore dintr-o zi par să nu fie suficiente…