Acasa Agenda HR DisruptHR schimbă ritmul la Cluj-Napoca

DisruptHR schimbă ritmul la Cluj-Napoca

2 min citire
0
0
522

Cluj-Napoca se alătură celor 100 de orașe din lume care au primit cu energie DisruptHR, un concept avangardist, dedicat specialiștilor în relaționarea cu cel mai valoros capital economic: cel uman.

disruptÎn 5 octombrie, câte 5 minute de inspirație de la 15 speakeri vor face knock-out tot ceea ce credeam că știm despre oamenii din business-uri și provocările lor.

15 speakeri vor urca pe scenă pentru a le prezenta specialiștilor în resurse umane din public o altă dimensiune a profesionalismului lor, aceea a curajului și inovației personale, care fac zi de zi diferența în viețile a sute de oameni cu care interacționează.

DisruptHR Cluj înseamnă o sesiune de discuții surprinzătoare, experimente, diversitate si inspirație în compania unor oameni cu o abordare menită să schimbe perspectiva asupra culturii organizaționale, managementului talentului și dezvoltării personale.

Printre invitații speciali se numără și Crina Ilie (HR VP Europe and Africa Genpact), Cornel Hoza (Președinte Beard Brothers), Tiarnan O hAimhirgin (Vice President Sales & Distribution at Ursus Breweries), Gerry Chandran (Managing Partner at SARGIA Partners, Master Coach), Ionut Neascu (Crisis Negotiation Expert) sau Colin Lovering (Chairman of the British Romanian Chamber of Commerce).

Ca și la ediția din București, toate discursurile inspiraționale și educative din cadrul evenimentului DistruptHR Cluj vor fi difuzate pe portalul global disrupthr.co/talks/, putând fi vizionate în intreaga lume.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina evenimentului: DisruptHR Transylvania Chapter: Cluj-Napoca

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI. Ediția a XX-a. ARMONIZAREA RESURSELOR: OAMENI, PROFIT, TEHNOLOGIE

Revista HR Manager organizează cu sprijinul Humanistic, în data de 25 Aprilie 2024,&n…