Acasa Management (P) Discount-uri de 40% şi abonamente gratuite la achiziţia de licenţe software

(P) Discount-uri de 40% şi abonamente gratuite la achiziţia de licenţe software

2 min citire
0
0
447

Romanian Software lansează, în perioada sărbătorilor de iarnă, o campanie promoţională pentru Platforma Human Resources Planning.

Atât clienţii, cât şi companiile care vor decide să îşi externalizeze serviciile de salarizare şi administrare de personal către Romanian Software vor putea beneficia de oferte speciale. Astfel, până în 31 decembrie, clienţii vor avea posibilitatea de a cumpăra orice licenţă din portofoliul propriu cu un discount de 40%, în timp ce companiile vor beneficia de două luni gratuite, în cadrul contractului semnat.

Human Resources Planning (care va deveni în curând colourful.hr) e o platformă care integrează soluții de planificare și management al resurselor umane şi aduce în premieră pentru România un software conectat direct cu REVISAL, prin care toate operațiunile de modificare a contractelor se pot face automat.

Romanian Softaware e un furnizor de soluții de ultimă generație în domeniul resurselor umane și unul dintre liderii acestei piețe. În 12 ani de activitate, compania a ajuns la mai mult de 400 de clienți, iar prin Platforma Human Resources Planning administrează în prezent datele a peste 100.000 de angajați din România.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Management

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Demisia de la actualul job: 4 sfaturi utile despre cum să te comporţi în ultimele zile de lucru

Aşa cum te străduieşti mereu să faci o primă impresie cât mai bună, la fel ar trebui să pr…