Acasa Agenda HR De ce are nevoie HR-ul de tehnologie?

De ce are nevoie HR-ul de tehnologie?

2 min citire
0
0
413

Tehnologia schimba modul de lucru al organizatiilor, schimba comportamentul angajatilor si al candidatilor deopotriva, schimba dinamica comunitatilor virtuale. Pe scurt, schimba tot ceea ce se afla in jurul HR-ului.

Pe 21 noiembrie revista HR Manager organizeaza primul eveniment de tehnologie HR. Vom discuta despre migrarea instrumentelor de HR catre Cloud si SaaS, despre instrumentele tehnice de care avem nevoie pentru lucrul in echipe virtuale si remote working, despre utilizarea conceptului de GAMIFICATION in atragerea şi reţinerea talentelor, despre cum putem folosi  BIG DATA astfel incat sa ne extindem pool-ul de talente.

Evenimentul cu caracter dual – expozitie si conferinta – isi propune, pe de o parte, sa familiarizeze profesionistii de resurse umane cu noile tehnologii si instrumente digitale menite sa ii apropie de noua generatie de angajati (o generatie SOCIAL) si sa creasca nivelul de engagement si, pe de alta parte, sa inlesneasca colaborarea dintre directorii de IT si directorii de HR astfel incat discutiile interne pe marginea tehnologiei necesare managementului de resurse umane sa fie bilaterale si sustinute cu know-how avizat de ambele parti.

Ne vedem pe 21 noiembrie! Detalii legate de inscriere gasiti aici.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…