Acasa Staffing Cum să devii un People Manager mai bun în 2022

Cum să devii un People Manager mai bun în 2022

6 min citire
0
0
993

Skillab, platforma online de cursuri live de business, organizează în perioada 1 februarie – 8 martie un curs de HR Manager pentru cei pregătiți să facă un pas mai departe în cariera de HR. Dacă ai deja puțină experiență în resursele umane, sau chiar și dacă te pregătești pentru o schimbare de carieră înspre domeniul de HR, acest curs este cel mai util cadou pe care ți-l poți face la început de an nou. Poți consulta programa cursului și mai multe informații aici: skillab.ro.

Trainerul cursului intensiv de 6 săptămâni este Cristina McCarthy, People & Change Senior Consultant (Romania & Moldova) în cadrul KPMG, un facilitator global de dezvoltare a carierei de renume internațional. În cele 6 săptămâni, vei avea parte de 11 lecții live, unde vei putea interacționa direct cu lectorul și cu colegii de curs, exerciții practice, studii de caz reale și sesiuni dedicate de feedback pentru a putea să îți îmbunătățești performanțele în mod ghidat.

Cursul ținut de Cristina McCarthy este o ocazie ideală de a căpăta experiența teoretică și practică de care ai nevoie ca om de HR pentru a deveni HR Business Partner sau Senior People Manager. Trainerul cursului Skillab te va învăța să creezi o strategie de business pentru HR care să te pună la aceeași masă cu principalii stakeholders ai companiei în care lucrezi, pentru a contribui în mod direct la direcția de dezvoltare și viziunea pe termen lung. Din acest interviu cu Cristina McCarthy poți afla mai multe despre experiența și viziunea ei asupra domeniului.

Pregătește-te să coordonezi propria echipă de specialiști în HR de anul acesta. Acum ai la dispoziție un curs care te va pregăti perfect pentru această nouă etapă. Dacă ești antreprenor sau pur și simplu un profesionist interesat și de domenii conexe de management, și restul de cursuri Skillab sunt oportunități grozave de a-ți accelera dezvoltarea.

Calea pentru o strategie de HR ancorată ferm în obiectivele de business

Deseori în cadrul companiilor mai mari, departamentul de HR ajunge în timp să fie izolat de deciziile de management înalt, fiind relegat la rezolvarea chestiunilor administrative și a organizării unor întâlniri de socializare, team-building-uri și așa mai departe. Această situație nu ajută pe nimeni de fapt, pentru că orice companie ar putea beneficia enorm de un People Manager cu viziunea și instrumentele necesare pentru a transpune obiectivele companiei într-o strategie de HR detaliată, cu rezultate pe termen scurt și lung.

Atunci când Managerul de Resurse Umane are pregătirea necesară pentru a crea o strategie de HR ancorată atât în obiectivele de business cât și în tendințele curente ale pieței, compania în care activează are din start un avantaj competitiv incredibil. Până la urmă, ceea ce formează baza performanței unei companii sunt oamenii, talentele lor și modul în care gradul lor de implicare (employee engagement) este încurajat.

Departamentul de HR este cel mai bine pregătit și poziționat pentru a aborda aceste subiecte cu expertiza necesară, deblocând astfel întregul potențial al forței de muncă din cadrul companiei.

Poți afla mai multe despre acest avantaj competitiv construit prin HR de la Cristina McCarthy în cadrul cursului Skillab care începe pe 1 februarie, despre cum să creezi o viziune de People Manager pe termen lung, precum și despre multe alte subiecte care te vor ajuta să treci la următorul nivel în pregătirea ta profesională. Locurile sunt limitate, înscrie-te acum.

*Acest material este de tip advertorial.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Staffing

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …