Acasa Agenda HR Cum construim, evaluam si optimizam experienta de candidat ?

Cum construim, evaluam si optimizam experienta de candidat ?

3 min citire
0
0
405

de ANABELA VIDICAN

Au mai ramas doua luni pana la cel mai asteptat eveniment regional de resurse umane. Pe 23 si 24 octombrie specialistii si managerii HR sunt asteptati la HR Summit Iasi pentru a afla noi tendinte si solutii practice aplicabile in activitatea lor.

Rareori ai oportunitatea de a face o noua prima impresie. Orice parteneriat in cariera construit intre o companie si angajat incepe – si se poate incheia prematur – cu experienta de candidat. Traim intr-o lume hiper-conectata in care experienta de consumator primeaza si se propaga la viteze ametitoare. Talentul pe care dorim sa il achizitionam pentru organizatiile noastre va avea mai degraba interes pentru cum l-am facut sa se simta decat pentru ce i-am scris intr-o oferta. Modul in care alegem sa construim, evaluam si optimizam experienta de candidat ne poate asigura sau bloca calea catre cel mai bun capital uman, spune Lucian Ivan, Resourcing Manager Bergenbier– A Molson Coors Company.

In cadul workshop-ului sustinut de Lucian Ivan pe 23 octombrie, la HR Summit Iasi, participantii vor putea afla printre altele: ce este experienta de candidat, cum construim experienta de candidat (primind drept exemplu un model practic) si cum pot masura, optimiza experienta de candidat cu ajutorul unor metode si modele de metrice.

Lucian Ivan, face parte din echipa celor 14 speakeri invitati in aceasta toamna la HR Summit Iasi. Printre vorbitorii acestei editii se mai numara si Antoneta Gales (Head of HR Selgros Cash&Carry), Ioana Toma (HR Manager Cargus), Roxana Dobrescu (HR Manager AVON Romania&Moldova), Adriana Aionitoae (Head Of HR Endava).

Intra pe site-ul evenimentului si afla lista completa a speakerilor prezenti pe 23-24 octombrie la HR Summit Iasi : www.iasi.hrsummit.ro

Evenimentul este organizat de Libero Events. Revista HR Manager este partener media al conferintei.

 

Anabela Vidican, Libero Events

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…