Acasa Agenda HR CODECS cotinua procesul de extindere

CODECS cotinua procesul de extindere

1 min citire
0
0
609

Dupa lansarea recenta a centrului de training din Grecia, CODECS a încheiat un parteneriat cu Vulcan International Viena si a deschis un nou centru în Oberlaa, la periferia Vienei.

Începand cu luna iunie, CODECS Management Training Center Viena pune la dispozitie cursantilor 3 sali de curs, cu o capacitate de 52 de locuri.

„Extinderea CODECS pe piata din regiune a fost anuntata cu cel putin doi ani în urma si face parte din strategia noastra pe termen lung. Am început cu Grecia, acum Viena si planuim sa continuam procesul de expansiune prin încheierea de astfel de parteneriate si în alte orase”, a spus Radu Mihaescu, presedinte si director general al companiei.

Programele de training din cadrul centrului se desfasoara pe durata a 3 – 5 zile si le ofera cursantilor posibilitatea de a-si aprofunda cunostintele despre mediul de afaceri austriac. In Grecia, noul centru din insula Aegina – CODECS Management Training Center – a fost deschis in parteneriat cu Palace Hellas.

Articol publicat in revista HR Manager, nr. 21, iulie 2012

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa hrmanager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Cea de-a 17-a ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen a inițiat în domeniul resurselor umane o nouă generație de studenți și masteranzi

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Cl…