Acasa Agenda HR Business-ul se invata inca din…Guvern

Business-ul se invata inca din…Guvern

4 min citire
0
0
559

Compania de recrutare si plasare de personal Lugera lanseaza proiectul Lugera Government – un guvern privat format din tineri, care doresc sa vina in contact cu mediul de afaceri si cu bordul unei companii internationale.

Guvernul Lugera presupune 7 ministere: Sales, Recrutare, Munca Temporara, Marketing si PR, New Business, Travel (Lugera Travel) si Cafe (Lugera Cafe), altfel spus cate un minister pentru fiecare departament/linie de business din Lugera Romania.

Formatiunea va functiona in cadrul companiei timp de 12 luni, perioada in care „ministrii” vor lucra in stransa colaborare cu top managementul Lugera, vor avea ocazia sa invete business si vor participa la luarea deciziilor. Cele mai bune idei şi proiecte vor fi transformate in planuri de business adevarate si implementate cu suport complet din partea Lugera. Participarea la acest proiect nu reprezinta un job full time insa o data pe luna ministrii se vor fi intalni cu managerii companiei.

“Pe 8 martie vom anunta candidatii eligibili dupa trimiterea CV-urilor si a scrisorilor de intentie. Acestia vor intra in campanie electorala. Concret, pe blogul nostru lugerarepublic.ro/blog/ si pe Facebook veti gasi cate o scurta prezentare a fiecarui candidat ramas in cursa, pentru fiecare minister. Tot acolo, va fi si sectia de vot unde veti putea alege favoritul. Cum isi va atrage fiecare candidat voturi si sustinatori? Depinde numai si numai de el: pe Facebook, pe blogul personal, cu anunturi in ziare, cu afise pe stalpi sau pe usa de la intrarea in scara, cu portavocea in intersectie etc. Campania electorala incepe in 11 martie la ora 00.00 si va dura fix 14 zile”, a declarat Cristina Savuica, managing partner Lugera & Makler.

Tinerele talente care sunt atrase de unul dintre ministerele de mai sus sunt asteptate (pe email la minister@lugera.ro) cu un CV si o scrisoare de intentie in care sa indice trei motive pentru care cred ca merita sa fie alese la carma ministerului vizat. Candidaturile sunt asteptate pana pe 6 martie, ora 23.59.

Candidatii cu cele mai multe voturi vor intra ulterior in etapa interviurilor si cea de Assessment (activitatile propuse aici vor simula o parte din provocarile cu care se va confrunta viitorul guvern: strategie, jocuri de rol, discutii pe teme date etc). La finalul acestor etape va fi anuntata componenta Guvernului Lugera.

 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…