Acasa Agenda HR 8-14 mai – Săptămâna Internațională a Coaching-ului

8-14 mai – Săptămâna Internațională a Coaching-ului

3 min citire
0
0
807

Săptămâna Internațională a Coaching-ului (ICW) reprezintă celebrarea anuală, la nivel global, a coaching-ului ca profesie și anul acesta se va derula în perioada 8-14 mai.

International Coaching Week (ICW) își propune să educe publicul cu privire la importanța de a lucra cu un coach profesionist ICF și să popularizeze progresele și rezultatele obținute prin intermediul procesului de coaching. Pe parcursul unei săptămâni, coach-ii din întreaga lume oferă o varietate de activități și servicii pro bono în comunitățile lor locale, pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a experimenta coachingul și beneficiile sale în mod direct.

Cum celebrăm Săptămâna Internațională a Coaching-ului în România?

Sub titlul ”EXPLORE YOUR POTENTIAL” ICF Romania invită publicul larg să exploreze felul în care putem descoperi și crește potențialul nostru începând chiar de acum!

Pe durata Săptămânii Internaționale a Coaching-ului, ICF Romania primește cu inima deschisă pe toți cei dornici să încerce una dintre cele mai eficiente metode de dezvoltare personală, profesională și relațională – coaching-ul, oferit la cele mai înalte standarde de profesionalism și experiență în domeniu.

Coaching 1:1, webinarii și workshop-uri în mai multe orașe din țară sunt modurile în care poți trăi experiența de coaching în cadrul ICW. Alege ce ți se potrivește, accesând site-ul dedicat!

Între 8 și 14 mai 2023, ICF România va fi gazda unei serii de evenimente online susținute prin platforma Zoom, oferind astfel participanților o experiență autentică a coaching-ului profesionist. Ai posibilitatea să te înscrii la oricare dintre workshop-urile gratuite listate mai jos, evenimente oferite pro bono.

În timpul Săptămânii Internaționale a Coaching-ului, nu doar ICF România organizează evenimente. Sute de inițiative și activități sunt pregătite în toate colțurile lumii, în multiple limbi de către toate Chapter-ele ICF Global

Puteți vedea toate evenimentele disponibile aici.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Într-o lume în care poți fi orice, alege să fii bun! Redirecționează cei 3,5% din impozitul pe venit

În România, sute de copii diagnosticați cu boli grave au nevoie de ajutor financiar pentru…