Acasa Staffing 5 tendințe de care ar trebui să ții cont când alegi ușile de interior în 2023

5 tendințe de care ar trebui să ții cont când alegi ușile de interior în 2023

6 min citire
0
0
1,395
ușile

Ușile de interior sunt o necesitate, dar pot schimba radical designul camerei, devenind piese de referință. Dacă la începutul anilor 2000 se doreau uși interior lemn stratificat cât mai simple și mai neutre care să se potrivească cu orice decor, începând cu 2023, acestea devin vedeta încăperilor. Prin urmare, cel mai bun mod pentru a te menține în tendințe anul acesta este să faci un upgrade la ușile de interior.

Continuă să citești pentru a descoperi cele 5 tendințe de care ar trebui să ții cont. Indiferent de designul interior al casei, cu siguranță că una dintre acestea va fi potrivită și va face camera să arate modern și atractiv.

Uși interioare gri

Una dintre cele mai comune tendințe este cea a ușilor de interior în culoarea gri. Acestea nu trebuie să fie prea întunecate și vor ieși în evidență perfect într-un interior în culori deschise. De asemenea, adaugă un plus de textură camerei fără a o întuneca și se armonizează perfect cu schemele de culori deschise și camerele luminoase. Arată superb cu tocuri albe și mânere negre și vor completa de minune camerele în culori naturale precum cea a lemnului sau a pietrei.

Uși interioare în culori întunecate

Anul acesta, dacă nu vrei uși gri deschis, poți opta pentru o culoare întunecată precum negru, cărbune sau bleumarin. Oricare dintre aceste culori va conferi camerei un plus de profunzime și va face ca ușile să arate incredibil de modern. Însă, dacă vrei să optezi pentru aceste uși, pentru a nu întuneca prea mult camera, este important să le asociezi cu alte culori, cât mai naturale și mai deschise.

Uși interioare în culori pastelate

Dacă nu ești atras de ideea ușilor închise la culoare, dar vrei totuși un upgrade la designul interior pentru a te menține în tendințele anului, poți lua în considerare culorile pastelate. Față de ușile albe, care par învechite, cele pastelate luminează camera și arată cât se poate de modern. 

Este important, însă, să te asiguri că schema de culori a designului interior se armonizează cu cea a ușii. Albul și griul se combină cel mai bine cu ușile pastelate care aduc un pic de culoare fără a copleși camera, dar vor arăta bine și alături de nuanțele naturale precum verde sau albastru.

Uși interioare glisante

Dacă simți că simpla schimbare a culorii ușii de interior nu este de ajuns și vrei ceva mai mult, poți lua în considerare un model glisant. Ușile glisante sunt o modalitate excelentă pentru a moderniza spațiul și nu ocupa mult loc, motiv pentru care sunt ideale pentru spațiile mici. Arată superb pe holuri și funcționează perefect pentru a delimita zona de gătit de cea de servit masa.

Uși interioare din lemn

Pentru a obține un desing interior rustic și totodată modern, ia în considerare ușile de interior din lemn cu finisaje naturale. Pentru a te bucura de mai multă lumină, poți să optezi pentru modelele cu geamuri de sticlă sau cu vitralii. Chiar dacă sunt printre cele mai scumpe, ușile din lemn sunt durabile și se pot vopsi ușor în orice culoare dorești.

Image by kjpargeter on Freepik

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Staffing

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

De ce interviuri și teste psihologice în recrutare. A fi sau a nu fi candidatul potrivit

de Ana Slătineanu Psihologia nu mai reprezintă un subiect tabu în societate, iar acum (în …