Acasa Agenda HR 5 Motive pentru care merită să participi la Angajatori de TOP Timișoara

5 Motive pentru care merită să participi la Angajatori de TOP Timișoara

5 min citire
0
0
463

Știm cât de greu poate fi să iți cauți un job sau să aplici într-un domeniu de viitor. Poți să îți ușurezi munca dacă participi la un eveniment de carieră dedicat studenților, absolvenților sau persoanelor în căutare de un loc de lucru nou. Evenimentele de carieră sunt o oportunitate perfectă de a scoate în evidență acele elemente care fac din companie locul de muncă ideal.

Ai ocazia să înveți de la profesioniștii de la marile companii și să ai parte de noi experiențe complete în ceea ce privește viitorul tău. În cadrul Angajatori de TOP Timișoara se aduc în același spațiu persoane care au trecut prin experiențe deosebite care merită împărtășite cu cei aflați în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

Ce beneficii aduce Angajatori de TOP Timișoara?

Workshopuri

Workshopurile sunt dedicate persoanelor care își doresc o experiență nouă și interactivă unde pot adresa întrebări relevante persoanelor din marile companii. Workshopurile din cadrul evenimentului de carieră se desfășoară în format fizic în Timișoara la C.R.A.F.T. în perioada 28-29 Octombrie. Vei pleca cu un bagaj de informații relevant și util atât celor care își doresc să devină experți în domeniul de activitate, cât și pentru cei care se află la început de drum. Descoperă toate workshopurile AICI:

Conferința Tech

Prin participarea la astfel de evenimente ții mai bine pasul cu schimbările pieței , iar asimilarea de noi cunoștințe și formarea de noi abilități te vor ajuta să te adaptezi cu succes trendurilor. În plus, acestă conferință tinde să aibă o parte practică extrem de bine pronunțată.

Giveaway și alte premii

Implicarea și entuziasmul pentru propria carieră sunt răsplătite printr-un premiu, așa că poți să participi la giveaway-ul de toamna această, unde ai șansă să câștigi o pereche de căști In-Ear Sony.

Networking

Ai posibilitatea să cunoști perspective diferite de Business și Tech din Timișoara. Să te întâlnești cu diverse persoane, care au aceleași provocări în a-și găsi un job și să poți comunica pentru a soluționa probleme. Deci networking-ul de calitate este un alt aspect benefic, care te poate ajuta atât în plan personal, cât și profesional.

Internshipuri

Dacă ești student sau proaspăt absolvent, evenimentul Angajatori de TOP reprezintă un prim pas într-o carieră în domeniul pe care l-ai studiat în facultate.  Poți află care sunt tendințele reale și de actualitate în domenii că Marketing, IT&C, Inginerie, etc. și ai posibilitatea de a participa la diferite workshopuri și conferințe interactive.

Fă primul pas în carieră și participă la o experiență completă în ceea ce privește viitorul tău! Află mai multe detalii și înscrie-te aici!

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Explorează cele mai noi tendințe și strategii în HR la Employer Branding Conference 2024

Într-o perioadă caracterizată de schimbări rapide și imprevizibile în societate, relația d…