Acasa Agenda HR ”Viitorul ESTE colaborativ!” – ICF România lansează ”REIMAGINE THE FUTURE”

”Viitorul ESTE colaborativ!” – ICF România lansează ”REIMAGINE THE FUTURE”

5 min citire
0
0
584

Federația Internațională de Coaching România lansează inițiativele legate de Săptămâna Internațională a Coachingului 2022 – ”REIMAGINE THE FUTURE” – ”Viitorul ESTE colaborativ!”

Ce este Săptămâna Internațională a Coaching-ului (ICW)

International Coaching Week (ICW) reprezintă celebrarea anuală, la nivel global, a coaching-ului ca profesie. ICW are rolul de a educa publicul despre valoarea pe care o are lucrul cu un coach ICF și de a populariza rezultatele și progresele realizate prin procesul de coaching. Timp de o săptămână, coach-i din întreaga lume oferă o varietate de activități și servicii pro bono în comunitățile lor locale, pentru a oferi publicului larg să experimenteze coachingul și beneficiile sale în mod direct.

Cum celebrăm anul acesta ICW în România?

Sub titlul ”REIMAGINE THE FUTURE” – ”Viitorul ESTE colaborativ!” ICF Romania invită publicul larg să exploreze, împreună cu noi, felul în care putem imagina și transforma viitorul nostru începând chiar de acum!
În 2022 ne-am propus să contribuim la strângerea de fonduri pentru o cauză legată de viitor: susținem accesul la școală al copiilor refugiați din Ucraina, în mod colaborativ, alături de fundația Narada:

„În această perioadă de criză, putem străbate încercările nenumărate pe care războiul le aruncă în calea vecinilor de peste graniță, doar împreună. ICF Romania Chapter, prin International Coaching Week 2022, se solidarizează cu miile de copii ucraineni ce pășesc astăzi pe teritoriul țării noastre” Anul acesta „Viitorul este colaborativ” și vă încurajăm să fiți alături de noi în sprijinul acestei cauze și să donați pentru integrarea acestor copii. DONEAZA!”.

Pașii prin care se celebrează ICW România:

  • Coaching pentru o cauză: sesiuni individuale de coaching, cu un coach profesionist acreditat ICF.
  • Workshop-uri colaborativecreate ca spații de învățare experimentală, ce vizează creșterea impactului nostru ca lideri, facilitarea conversațiilor constructive și productive care conduc la relații de calitate și se pot reflecta în performanța noastră și a celor din echipele noastre, beneficiile implementării unei culturi de coaching într-o companie
  • Participarea în evenimente și workshopuri organizate de către Ambasadorii ICF în rețeaua de centre din țară: București, Iași, Brașov, Timișoara, Craiova și Cluj.

În cadrul Săptămânii Internaționale a Coaching-ului (16-22 mai), vom deschide larg porțile către cei dornici să experimenteze unul dintre cele mai eficiente instrumente de leadership și creștere personală, profesională, relațională: coaching-ul ICF, la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Agenda evenimentelor din Săptămâna Internațională a Coachingului in România și echipele de coachi implicate în susținerea acestora poate fi accesată AICI pe pagina specială a inițiativei. 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …