Acasa Agenda HR Trei saptamani pana la HR Summit Iasi

Trei saptamani pana la HR Summit Iasi

2 min citire
0
0
552

13 speakeri si 120 de specialisti in HR din Iasi, Galati, Barlad, Suceava, Chisinau, Bucuresti,  Arad, Oradea si Cluj isi dau intalnire pe 17 octombrie la HR Summit Iasi. Participantii vor avea ocazia sa cunoasca si sa comunice direct cu specialistii in resurse umane din intreaga tara, sa isi extinda reteaua de contacte, sa asimileze noi practici si sa afle noile tendinte din piata nationala si internationala.

  • Doru Dinu, Senior Trainer Dale Carnegie, va prezenta rezultatul unui studiu international despre employee engagement, finalizat in luna martie a acestui an si la care a participat si Romania.
  • Irina Arsene, CEO Mindit, va vorbi despre avantajele procesului de background screening atat pentru angajati, cat si pentru angajatori, si ne va pune la dispozitie in premiera o aplicatie care ne va ajuta sa intelegem mai bine procesul de background checking.
  • Bulent Duagi, HR Business Partner Adobe Romania, va prezenta o noua perspectiva asupra industriei de resurse umane prin workshop-ul HR&User Experience Design.

Conferinta este completata de o zona expozitionala, deschisa publicului larg, zona in care companiile si furnizorii de servicii  HR isi vor expune portofoliile de produse. Companii precum Signal Iduna, Noble Manhattan, Romanian Software si Mindit vor prezenta intr-o maniera cat mai creativa cele mai noi trenduri ale industriei de resurse umane.

Mai multe informatii despre cei 13 speakeri, inscrieri si despre agenda evenimentului gasiti pe site-ul evenimentului. 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…