Acasa Agenda HR S-a dat startul înscrierilor la Signal Connect Timişoara!

S-a dat startul înscrierilor la Signal Connect Timişoara!

3 min citire
0
0
473

A 4 ediţie a Conferinţei Signal Connect, dedicată profesioniştilor în resurse umane se desfăşoară  în perioada 20-21 octombrie, la Hotel Continental Timişoara. Accesul participanţilor este gratuit pe toată perioadă conferinţei.

Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a două zile. Prima zi oferă workshop-uri intensive, iar în cea de-a două zi speakerii aleşi pentru această ediţie îşi vor susţine prezentările în faţa a peste 130 de directori şi manageri de HR prezenţi la conferinţă. Participanţii vor avea ocazia de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele din domeniul de actitate.
Tema ediţiei de anul acesta este Managing Generations, unde accentul cade pe modul în care generaţiile lucrează împreună mai mult decât în trecut. Din acest punct de vedere, există o diferenţă certificată de muncă, astfel că, de la generaţia Boomers, X-ers până la Millennials, aceştia trebuie gestionaţi diferit.

Evenimentul din acest an reuneşte speakeri atât din ţara, cât şi din străinătate, care vor aduce prin prezentările lor un plus de cunoştinţe cu aplicabilitate practică asupra domeniului de resurse umane.

Mioară Bugaru, HR Global Services Manager la Hella România va fi prezent în calitate de speaker la această ediţie, unde va vorbi despre Managing Diversity în Internaţional Environment. Mioară are o experienţă de 16 ani în resurse umane, iar poziţia actuală îi oferă o perspectivă diferită asupra HR-ilor, ţinând mereu seamă de diversitatea generaţiilor şi regiunilor din care aceştia provin.
Un alt speaker care se alătura acestei ediţii este Grigoriada Stroe. Tematica pe care această o va aborda va fi Managing creative generations. Cu o experienţă de peste 15 ani, Grigoriada Stroe este HR Director la Ubisoft. Din anul 2011 de când ocupă această poziţie, compania şi-a dublat numărul angajaţilor, calitatea acestora, dar şi abilităţile de înţelegere a mecanismului de business.

Începând de astăzi, înscrierile se realizează pe site-ul oficial al evenimentului www.signalconnect.ro. 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…