Acasa Planeta HR Organisational Development Romanian Software lansează campania Rabla HRestart și oferă vouchere de 2500€ pentru digitalizarea proceselor HR

Romanian Software lansează campania Rabla HRestart și oferă vouchere de 2500€ pentru digitalizarea proceselor HR

5 min citire
0
0
409

Începând cu luna iunie 2023, Romanian Software lansează campania Rabla – HRestart, oferind vouchere companiilor care își doresc un nou soft de resurse umane, care să răspundă nevoilor actuale ale specialiștilor HR. Astfel, singura condiție care trebuie îndeplinită pentru a intra în campanie este să folosești un program de gestionare a proceselor HR (fie el Excel sau un alt soft HR).

Campania aceasta reprezintă o inițiativă ambițioasă pentru a permite companiilor să experimenteze numeroasele avantaje ale tehnologiei moderne de HR. Prin utilizarea voucherului în valoare de 2500€, organizațiile pot trece fără probleme de la sistemele lor HR neperformante la colorful.hr, un software de HR complet care optimizează procesele, îmbunătățește productivitatea și promovează un mediu de lucru pozitiv.

Cum poate fi folosit voucherul?

Voucherul Rabla – HRestart poate fi folosit pentru achiziționarea modulelor de bază din suita colorful.hr: salarizare, pontaj, administrare de personal, self service pentru angajați. Aceste soluții digitale sunt cele mai populare în rândul clienților actuali colorful.hr, oferind multiple funcționalități și integrări. Vezi mai multe detalii aici, pe pagina dedicată campaniei.

Care este valabilitatea voucherului?

Voucherul Rabla – HRestart este valabil până pe 31 august. Voucherul are o perioadă de valabilitate extinsă pentru a oferi timp suficient companiilor pentru a-și evalua soluțiile software existente de HR și pentru a lua o decizie informată de a trece la o platformă mai avansată și mai ușor de utilizat. Click aici pentru a obtine voucherul acum!

Cum te poți înscrie în campanie?

Înscrierea în campanie se face pe pagina dedicată, prin completarea unui formular. Voucherul va fi trimis automat, prin email. Pentru a eficientiza procesul de comunicare dintre compania care a aplicat și reprezentanții Romanian Software/colorful.hr, recomandăm ca formularul să fie completat de persoane din departamentul de resurse umane (coordonatori, manageri etc) sau CEO. Completează formularul și înscrie-te în campanie!

„Noi credem că fiecare organizație merită un software de HR avansat, care să ofere cu adevărat instrumentele de care au nevoie specialiștii HR pentru a fi extraordinari în ceea ce fac. În ultima perioadă, am avut mulți clienți care ne-au ales pentru că aveau nevoie de mai mult: mai multe funcționalități, actualizări legislative implementate rapid în aplicație, integrări și o experiență simplificată de utilizare. Prin campania Rabla – HRestart, ne propunem să oferim o tranziție ușoară către colorful.hr nu doar prin atenție la detalii și comunicare eficientă în procesul de implementare, ci și printr-un stimulent financiar care să susțină această inițiativă. Suntem promotori ai digitalizării, deci e normal să ajutăm orice companie să-și atingă obiectivele de transformare digitală în 2023.”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Organisational Development

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

A apărut nr. 75 al revistei HR Manager: Employee Experience – Cum construim experiențe centrate pe om

În nr. 75 al revistei HR Manager dezbatem pe larg subiectul Employee Experience (EX) și af…