Acasa Agenda HR Reprezentantii Scolii Stanford vin la Bucuresti: MBA Info Session

Reprezentantii Scolii Stanford vin la Bucuresti: MBA Info Session

2 min citire
0
0
518

In cazul in care va tenteaza inscrierea la un program de MBA sau daca aveti un coleg care are in planul de cariera astfel de studii, pe 14 septembrie aveti ocazia (sau colegul are ocazia) sa interactionati cu reprezentanti ai Scolii Superioare de Afaceri de la Universitatea Stanford, una dintre cele mai renumite scoli de business din lume. Acestia vin la Bucuresti pentru o sesiune de informare asupra programului propriu de MBA.

Dincolo de informatiile cu privire la curricula, veti afla si detalii despre admiterea la programul de MBA, proces care se face pe baza sistemului need blind: reprezentantii scolii analizeaza mai intai daca cel care aplica merita sa fie primit, dupa care, odata admis, universitatea decide daca il va sustine pe candidat cu una dintre bursele sale sau daca ii va facilita accesul la programe de finantare acreditate de banci. Desi competitia este foarte ridicata pentru cei care doresc sa intre in program (400 de admisi din 7.000 de candidati), nu exista totusi un profil al candidatului ideal.

Evenimentul de la Bucuresti va avea loc la sediul Unicredit Tiriac Bank din Bulevardul Expozitiei 1F, in sala Auditorium, intrarea fiind libera, in limita locurilor disponibile.

Puteti sa va inscrieri aici …sau sa dati share mai departe colegilor 🙂

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Roxana Maxim
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Câteva noi tendințe în L&D – The Learning Tipping-Point

De Mihai Zânt Activez de peste zece ani în domeniul formării adulților și am avut nenumăra…