Acasa Agenda HR Rebranding: colorful.hr va înlocui HRP.ro

Rebranding: colorful.hr va înlocui HRP.ro

7 min citire
0
0
443

Romanian Software, furnizor de soluții software de ultimă generație în domeniul resurselor umane și unul dintre liderii acestei piețe, lansează astăzi în mod oficial, în cadrul unui proces de rebranding, platforma www.colorful.hr care înlocuiește vechea sa platformă www.HRP.ro.

„După șapte ani de HRP.ro, credem că această platformă și-a atins toate obiectivele, iar în tot acest timp resursele umane au trecut și trec printr-un proces amplu de schimbare atât la nivel global, cât și la nivel local care merită marcat. Angajații si angajatorii deopotrivă sunt mult mai atenți acum decât erau în urmă cu șapte ani la tot ceea ce înseamnă tehnologie. Și mai mult decât atât, sunt mult mai conștienți de importanța menținerii unui echilibru între viața profesională și cea personală. Noua noastră platformă – colorful.hr – ține cont de aceste schimbări și le-a integrat în dezvoltarea sa”, a declarat Victor Dragomirescu, directorul general al Romanian Software. (foto)

Interfață ușor de folosit

colorful.hr are o interfață ușor de folosit, designul este modern și în acord cu ultimele tendințe în domeniu. Modulele sale: EMPLOYEE SELF SERVICE, PERSONNEL ADMINISTRATION, TIME & ATTENDANCE, PAYROLL MANAGEMENT, PERFORMANCE MANAGEMENT, LEARNING & DEVELOPMENT, RECRUITMENT & SELECTION, DOCUMENTS MANAGEMENT, ENTERPRISE SOCIAL NETWORK sunt explicate pe înțelesul utilizatorilor din mediul de business. Mai departe, și serviciile de leasing de personal și de recrutare, precum și cele de externalizare salarizare și administrare de personal sunt descrise într-un limbaj accesibil.

„Vrem ca noua platformă colorful.hr să se întipărească ușor în mințile clienților nostri ca fiind acel instrument care poate ușura viața oricărui om de resurse umane, aducându-i mai multă culoare, mai multă energie, mai multă eficiență în activitățile profesionale și, prin urmare, mai mult timp liber pentru el și cei dragi”, a mai spus Victor Dragomirescu.

Platforma colorful.hr este deja utilizată atât de angajații departamentelor de resurse umane din multinaționale, dar și de antreprenorii cu firme de peste 30 de angajați.
„Am ales câte o culoare definitorie pentru fiecare proces din HR, pentru că fiecare are rolul său și importanța sa, iar împreună dau un rezultat colorful (plin de culoare): o paletă largă de culori care comunică între ele”, a adăugat directorul general al Romanian Software.

Romanian Software urmează să lanseze în cursul acestui an și aplicatia în cloud a colorful.hr

colorful.hr este un software de resurse umane folosit deja de câteva sute de antreprenori și manageri din România, care economisesc astfel și bani, și timp prețios. Softul generează rapoarte și statistici HR pentru ca managerii și antreprenorii să poată lua decizii corecte și „la timp”.

Toate documentele și procesele aferente resurselor umane sunt automatizate în colorful.hr, iar toți angajații unei companii sunt conectați la o platformă internă de socializare ca să poată comunica mult mai ușor, în condiții de securitate a informațiilor.

colorful.hr le oferă în orice moment utilizatorilor săi un dosar complet al oricărui angajat din companie, toate documentele fiind arhivate automatizat și la un clic distanță.

****

Romanian Software este compania care a dezvoltat și care administrează CalculatorVenituri.ro, un calculator de salarii, care facilitează calculații rapide de la brut la net și de la net la brut pentru venituri din salarii, inclusiv deduceri personale sau alte beneficii cu facilitate fiscală, precum și pentru venituri din mandate de director, administrator, convenții civile, drepturi de autor sau PFA.
Calculațiile salariale sunt realizate ținând cont atât de legislația în vigoare, cât și de modificările generate de ”Revoluția Fiscală”, iar utilizatorii CalculatorVenituri.ro au acces gratuit la ele.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Armonizarea Resurselor: Oameni, Profit, Tehnologie

Este în ADN-ul nostru, al profesioniștilor de HR, convingerea că fără oameni nu se poate! …