Acasa Staffing Putere prin oameni – Cluj-Napoca, 4 octombrie

Putere prin oameni – Cluj-Napoca, 4 octombrie

3 min citire
0
0
604

Peste 200 manageri de top din companii românești și multinaționale ce operează în România se vor întâlni la Cluj-Napoca, la conferința “Putere prin oameni”, ediția a XIII–a, care va avea loc în 4 octombrie, la Opera Plaza.

Manageri de succes din partea unor companii precum BRD Groupe Société Générale, Bitdefender, Bosch, Emerson, vor vorbi despre legătura dintre comunicare, rețele sociale și productivitate în cadrul unor sesiuni de prezentare de bune practici, situații dificile, dar și dileme, urmate de întrebări și răspunsuri.

Ediția 2018 a conferinței „Putere prin oameni”, care este organizată anual de Fundația Centrul de Dezvoltare Managerială (CDM) din Cluj-Napoca, propune ca temă de discuții creșterea impactului liderilor prin utilizarea unor rețele formale sau informale: „Network Leader”.

Atât vorbitorii – care vor susține prezentări în cadrul conferinței, dar și participanții vor răspunde la întrebări precum: Cum putem construi o comunicare puternică și rețele de sprijin eficace? Ce ingrediente ale rețelelor sociale organizaționale susțin apariția și productivitatea liderilor?

Vor împărtăși din experința lor: François BLOCH, CEO BRD Groupe Société GénéraleBalazs HopkaGeneral Manager, Emerson ClujKonrad Kaschek, General Manager, Fabrica Bosch ClujDana Oprișan, Director Executiv Resurse Umane, Grup Renault România, Florin Talpes, CEO BitdefenderSteve Tarpey, Managing partner, Human Dimensions, UKAndreea Van den Bosch, Managing Director, BombardierAndreea Voinea, HR Executive Director at BCR Florin Ioan Petean, Director Executiv, CDM.

Participanții la conferință sunt invitați să se înscrie și la un masterclass de dezvoltare organizațională (OD), susținut de expertul Steve Tarpey din Marea Britanie, cu tema: ”Purpose, Power and Personality: a story of seismic change”, care va avea loc în 3 octombrie.

Înscrierile pentru a participa la conferință se fac online, pe site-ul http://putereprinoameni.ro/, unde sunt prezentate informații complete despre invitați și despre program.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Staffing

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …